Bolga rundt

Legg til huskeliste
Annonse

Turen starter ved kaia på Bolga og tar deg med gjennom Bolgbørra til Ruggesteinen og Klippfiskbergan og tilbake til kaia. Du kan velge om du går til Ruggesteinen eller Bolgbørra først.

Bolgbørra er et naturlig hull gjennom fjellet. Opplev forvandlingen fra å gå i mørket, til lyset og utsikten åpenbarer seg i den andre enden. På klare dager...

Adkomst med egen bil

For å komme til Bolga med egen bil er du avhengig av å ta ferga fra Ørnes. Turen en vei tar ca 1 time og 45 min gjennom Meløys naturskjønne skjærgård. Rutenummeret for ferga er 18-435. Se egen link for rutetider.

Adkomst med kollektivtransport

Det er 2 hurtigbåter som går til Bolga. Nordlandsexpressen, eller NEXen, har daglig tur til og fra Bolga og kan fint kombineres med en overnatting. Turen tar ca 40 min en vei. Rutenummer for NEXen er 23-731. Den lokale hurtigbåten Meløytind som farter rundt i Meløybassenget er en utmerket måte å kombinere sightseeing i Meløy fra sjøsiden med tur på Bolga. Rutenummer for Meløytind er 18-433. Se link til Ruteplanlegger i Nordland for rutetider.
Annonse