logo

Barnas Turlag Elverum

Barnas Turlag DNT FO Elverum ble startet i januar 2011 og tilhører DNT FO Elverum. Vi ønsker å bidra til et aktivt familiefriluftsliv blant barnefamilier i Elverum. Barnas Turlag er Den Norske Turistforenings tilbud til barn og barnefamilier. Her treffer man andre friluftsglade barnefamilier, og barna kan glede seg over å treffe andre barn på tur. Barn fra 0-12 år kan være med i Barnas Turlag. Det koster 130,- i året for barnet å være medlem, men det er ikke noe krav for å få delta.

Konkret informasjon om turene finnes under turprogram og/eller på Facebook "Barnas Turlag DNT FO Elverum".

Vi har de siste årene klart å gjennomføre trilleturer en til to ganger i måneden. Museumsrunden har vært fast trilleturmål, med oppmøtested på Glomdalsmuseet kl 1100. Turen har en total varighet på 1-1,5 time. Turen avsluttes på museet hvor man kan spise lunsj, skifte, mate osv. Dag og tidspunkt varier etter hvem som kan lede turene (som regel en turglad og sporty nybakt mamma eller pappa). Dette byttes ca. hvert halvår. Følg med på facebook for oppdatering.

KOM DEG UT DAGEN

To ganger i året arrangerer Barnas Turlag DNT FO Elverum KOM DEG UT DAGEN. Dette er DNT's nasjonale turdag og satsing på friluftsliv for å få alle ut i naturen. Arrangementet gjennomføres i hele landet på samme dager; alltid første søndag i februar og første søndag i september. Dette er en aktivitetsdag for hele familien.

Vi ønsker oss alltid nye turledere som kan hjelpe til å lede turer/aktiviteter i tillegg til å være med å planlegge turer. Hvis du har lyst til å bidra eller har et godt turforslag, send oss en epost eller kontakt oss på telefon. Vi setter pris på alle henvendelser!

Annonse