Sandefjord Turistforening

Sandefjord Turistforening

Foreningen ble stiftet i 1932 og har mer enn 2 800 medlemmer.

- Epost sandefjord@dnt.no

 Besøksadresse: Matrosgata 6, 3210 Sandefjord 

Telefon 954 05 085 

Facebook Sandefjord Turistforening

Kontor, Informasjonssenter og Butikk

Sandefjord Turistforening holder til i byens eldste hus i Matrosgata. Vi gir veiledning og turforslag. Salg av medlemskap, DNT-nøkkel, stort kartutvalg, turutstyr av kjente merkevarer til gunstige medlemspriser. Betaling med bankkort, VIPPS eller kontant.

Åpningstider informasjonssenter og butikk

Onsdag kl 12 00 - 16 00

Torsdag kl 10 00 - 18 00

Fredag kl 10 00 - 16 00

Lørdag Åpent i desember fra 10 til 15 (betjenes av frivillige) 

Åpningstider kontor

Mandag til fredag kl 09 00 - kl 16 00 

Heisetra, Slirabu og Svinessaga

Heisetra er et godt utgangspunkt for turer sommer som vinter. Heisetra ligger ca. 25 km fra Sandefjord sentrum i Vestre Kodal. Her vil du finne et nett av 100 kilometer merkede turruter med forbindelse nordover til Trollsvannsstua. Oppkjørte og merkede vinterløyper. Fra et frodig skogsområde løfter terrenget seg til flotte furumoer med vidt utsyn til Telemark i vest, Østfold i øst og Ferderfyr langt der ute i Oslofjorden. Området byr på gode fiskevann og forekomst av sopp og bær om høsten. Hytta leies ut søndag til lørdag - har egen nøkkel. Leien avtales ved henvendelse til kontoret.

Åpningstid for Heisetra søndag fra klokken 12- 15 30 i skoleåret ( stengt fra St. Hans til skolestart i august) Les mer om Heisetra og Slirabu

Slirabu er selvbetjent med 8 køyesengplasser, innlagt strøm og vedovn. Kjøkken og stue i ett med 2 soverom. Hytta danner et tun sammen med Heisetra. Låst med standard DNT nøkkel.

Svinessaga er et friluftssenter 5 km fra Sandefjord sentrum og ligger langs riksvei 305 mot Andebu. Dagsturhytte med bålplass, brygge, toalett. Fint turområde, flott rasteplass og brygge for utsetting av kano. Gode fiskemuligheter sommer og isfiske på vinteren. Gode forhold for ski- og skøyteaktiviteter på vinteren.  

Annonse