Padlehytta

Annonse

Om hytta

Padlehytta (tidl. Padleklubbhytta) er en dagsturhytte som drives av Larvik og Omegns Turistforening. Sommerkaféen, som også kalles "Kom deg ut-kaféen", ligger ytterst på Framnesodden i Farris, forbi Farris Naturskole og Kattestranda. 

Hytta er åpen for servering av kaffe, vafler, mineralvann is og sjokolade søndager og onsdags ettermiddager i sommersesongen.

Sjekk våre åpningstider her.

Grunnet korona kan ingen gjester komme inn i selve hytta. All servering skjer ut ytterdøren, og det er sitteplasser utendørs. Betaling med vipps foretrekkes av smittevernhensyn, samt at vi har lite veksel.

Hytta er et populært dagsturmål og treffsted som ligger ydyllisk til på vakre Framnesodden ved Farrisvannet i Larvik. Nærområdet kan by på flotte turmuligheter i Vestmarka og fantastiske badeplasser.

Ta med familie og venner og legg turen innom oss.

Slik kommer du deg dit

Adkomst sommer

Dersom du starter turen fra Bøkeskogen/Lovisenlund, kan du følge merkingen over Larviksporten og videre forbi Farris naturskole og Kattestranda helt frem til den idylliske sommerhytta vår. Du kan også følge Dalheimveien fra Lovisenlund til veien slutter, og videre følge skilting til Padlehytta, totalt ca. 2 km gange.

Annonse

Innsjekkinger

Det er sjekket inn 26 ganger totalt
Du har ingen innsjekkinger
Dine siste innsjekkinger: