Strand Hotel Fevik

Strand Hotel Fevik

Om hytta

  • Område
  • Betjeningsgrad
    Betjent
  • Sengeplasser
    270 sengeplasser
  • Åpningstider

Strand Hotel Fevik ved Arendal har en idyllisk beliggenhet i strandkanten mellom Grimstad og Arendal, med fri utsikt mot havet. Hotellet åpnet i 1937 og med sin utmerkede standard og nydelige beliggenhet ble Strand Hotel snart populært, både blant norske og utenlandske gjester. Hotellet har en rik historie og er et av de få gjenværende "funkisbygg" i Norge.

Strand Hotel Fevik er en del av De Historiske hotel- & spisesteder og tilbyr DNT-medlemmer 10% rabatt på overnatting. Merk at du må bestille overnatting her på DNTs nettsider for å få rabatt.

Bestill overnatting

Aktiviteter/opplevelser: Egen sandstrand, strandvolleyball, sjøfiske,dykking, golf, turer i skjærgården, bowling og go-cart senter i Grimstad, byvandring i Grimstad eller Arendal.

Andre opplysninger: Restaurant åpen hele året, med en utvidet a la carte meny fra juni – august. Egen avdeling for Kurs og konferanse med møterom for grupper fr 2 – 200 personer. Flotte selskapslokaler for selskaper og jubileer i alle størrelser. Besøk vår hjemmeside for ytterligere informasjon

Sist oppdatert 21.03.2019