Turboløypa på Vollkoia lang runde

Publisert av: Hamar og Hedemarken Turistforening 
Annonse

Om turen

 • Område
 • Type
  Skitur
 • Gradering
  Middels
 • Lengde og varighet
  5,7 km
  1 time
  Turen går én vei, fra A-B
 • Sesong
  Jan - mar

Løypa er nå tatt ned for sesongen.

Barnas Turlag i Hamar og Hedemarken Turistforening har i februar 2021 satt opp Turboløyper i alle de fire kommunene på Hedmarken som man kan gjennomføre når det passer en best selv.

Turboløypene består av aktivitetsposter som forhåpentligvis gjør turen litt morsommere og enklere for barna. Denne turen på drøyt 5 km fra Vollkoia går i de flotte og lettgåtte skiløypene rundt Gråbeindalen som Vollkoia Turløyper sørger for. Det finnes et stort løypenett i området, så det er god mulighet for å gjøre turen enda lengre for de som ønsker det.

Slik kommer du deg dit

Adkomst

Fra Brumunddal: Kjør Nordåsvegen opp til Nybygda og sving inn til høyre på Kvemyrvegen. Kjør sørover ca. 1 km, ta til venstre inn bomvegen mot Vollkoia og parker der. 

Fra Hamar: Kjør nordover, ta av mot Nydal, kjør forbi Furnes ungdomsskole og til krysset ved Gjerlu. Her kjører du rett fram/slakt venstre over Bjørgedalsvegen. Fortsett oppover til Putten, ta til høyre inn på Kvemyrvegen, forbi skytebanen og til skiltet avkjøring inn bomvegen mot Vollkoia på høyre hånd

Annonse