Ladestien/Ringve

Annonse

Om turen

Søndagsturen 2021 - Tur 2:

Vår tradisjonelle åpning av Søndagsturen på Ladestien har vi i år plassert som tur nr. 2. Vi har også gjort noen endringer, slik at ikke hele turen går på Ladestien.

Som vanlig starter vi i Korsvika og passerer både Ladekaia og Ringvebukta. I stedet for å merke Ladestien fram til Rotvoll, lager vi en rundtur. Fra Fagerheimbukta går vi opp i Knut Glomsaas vei og følger den til venstre opp til Fagerheim Alle. Der tar vi til høyre og så til venstre opp forbi Parkeringsplassen til blokkene og sti videre ut til Olav Engelbrektssons alle. Vi følger den et lite stykke rett fram og tar til venstre ved parkeringsplassen til Ringve og går gjennom hagen fram til Lade allé. Vi følger Lade allé fram til Lade kirke og avslutter tilbake til Korsvika.

Det er selvfølgelig mulig å forlenge denne Søndagsturen helt til Rotvoll. Langs hele Ladestien er det mange flotte rasteplasser, samt flotte badeplasser om sommeren viser seg å være på vei.

Kjerringberget som ligger like ved Korsvika er et av Til Topps-turmål denne sommeren. Registrer denne toppen samtidig som du går denne Søndagsturen.

Møt Skiklubben på tur:

Selv om det ikke er dette er første tur denne våren vil vi i Skiklubben møte deg i Ringvebukta, like ved Sponhuset. Se hjemmesiden vår for oppdatert informasjon. 

Slik kommer du deg dit

Adkomst med egen bil

Parkeringsmuligheter i Korsvika, Djupvika og Ringvebukta. 

Adkomst med kollektivtransport

Buss nr. 20 eller nr. 2

Annonse