Skogstur fra Kopperud til Kohinor, Bjørnholen, Småtjerna og Rakkermåsan

Annonse

Om turen

 • Område
 • Type
  Fottur
 • Gradering
  Enkel
 • Lengde og varighet
  7,5 km
  3 timer, 30 minutter
  Turen går én vei, fra A-B
 • Sesong
  Mar - nov

Mellom Kopperud og Kohinor går turen delvis i terrenget uten sti. Stien begynner helt nede ved veien, langs med steiner som deler jordet. Et stykke opp langs stien deler den seg. Rett fram går til Småtjerna, mens til venstre går til Bjørnholen. Følg stien til Bjørnholen til et nytt stikryss, hvor turen går videre til høyre og opp til Kongsrudmåsan. Fra Kongsrudmåsan til Kohinor går turen utenfor sti.

Etter Kohinor krysses myra mellom Ballerudtjerna og går opp til Bjørnholen. Derfra går turen ned igjen på sti og over til Småtjerna. Etter å ha gått opp bakkene til Småtjerna går stien videre til Rakkermåsan. Fra Rakkermåsan går raskeste vei ned til stien som ender opp ved Søndre Kongsrud og det er rett ned skogen ved den lille brune hytta som ligger vest for Rakkermåsan. Terrenget er stedvis bratt, men ikke uframkommelig.

Slik kommer du deg dit

Adkomst

Parkere ved avkjøringen til Kopperud gård, som er den første gården etter Branderud. Kjører forbi parkeringsplassen ved Stampetjernet og opp den første bakken er Kopperud gård. Ingen parkeringsavgift.

Adkomst med offentlig transport

Ja
Annonse