Barnevennlig tur på Lognvik Søndre, fra fjellstua til Kvanntjønndalen og Grostølvannet

Publisert av privatperson
Annonse

Om turen

 • Område
 • Type
  Fottur
 • Gradering
  Enkel
 • Lengde og varighet
  3,5 km
  1 time
  Turen går én vei, fra A-B
 • Sesong
  Mai - okt

Barnevennlig / lett tur på under 1 time. Passer for store og små, og ender ved Grostølvannet der man kan fiske eller bade. God stigning enkelte partier, men flott betalt utsikt alle veier. Kjøp fiskekort for hele familien et helt år ved å Vippse 400.- til Lognvik Gård og Fjellstue (113222) merk med "fiskekort fjellet Lognvik» med navn og epost/tlfnr, eller send sms med navn, epost og "fiskekort fjellet Lognvik" til 99161024 så sender vi efaktura.

Dette turforslaget er laget og publisert av en privatperson. UT.no er ikke ansvarlig for feil eller mangler i turforslaget.

Slik kommer du deg dit

Adkomst

Kjør til Lognvik Fjellstue (adresse Fjellvegen 2, 3864 Rauland). Du har anledning til å parkere på dagtid hvis du står i krysset der skogsveien begynner øst på P-plassen. Følg skogsveien / stien som begynner i krysset på østsiden av P-plassen lengst fra Fjellstua. Skogsveien / stien går igjennom hyttefeltet opp til Håto (parkeringsplass for hyttefeltet). I begynnelsen igjennom skog, etterhvert åpner det opp. Fra Håto, følg skiltingen videre opp forbi seteren Brekkestaul og hold til høyre over bekken på toppen av bakken. Her er nytt skilt som viser veien inn i Kvanntjønndalen. Man kan også starte fra Listaul, parker bilen på utsiden av bommen og følg grusveien opp til Håto.
Annonse