Litjevatnet - 5 turer med Turbo

Publisert av: Troms Turlag
Annonse

Om turen

 • Område
 • Type
  Fottur
 • Gradering
  Middels
 • Lengde og varighet
  0,8 km
  1 time
  Turen går én vei, fra A-B
 • Sesong
  Jun - sep

KORONA: Ved gjennomføring av turer, bes familier om å forholde seg til de til enhver tid gjeldende retningslinjer for smittevern, jamfør Folkehelseinstituttet sine nettsider.

Turen starter på Tverrveien. Kjører man Petersborgveien fra Storsteinnes tar man av ved første kryss til høyre over på Tverrveien og kjører ca 550m før man tar av inn til venstre på en skogsvei/parkering. Kjører man Grønnåsveien fra Storsteinnes tar man av til venstre over på Tverrveien og kjører nesten 2 kilometer før man kommer til skogsveien/parkeringen på høyre side. 5 turer med Turbo-skiltet finner dere da på en bjørk på høyre side :)

Der går man innover skogsveien som er til høyre. Når veien deler seg, tar dere til vestre og følger den helt til det ikke er mer vei. Deretter følger dere merket sti på venstre side. Like etter man tar av fra skogsveien må man krysse en «tørr» myr. Siste partiet før målet kan virke litt bratt, men med en voksen hand å holde i skal det gå helt fint. Det er bord med benker man kan sitte på i nærheten av vannet. God tur!

Ser du søppel på din vei? Plukk det opp og ta det med til nærmeste søppeldunk.

PREMIEUTDELING: Husk å registrere turgåeren på premieutdelinga i sitt Barnas Turlag innen 15. oktober. Regler, datoer og lenker for premieutdeling blir publisert på samme side som du finner liste over alle årets turboturer i Troms: dnt.no/troms/5turermedTurbo

Slik kommer du deg dit

Annonse