Grillhytta på vei til MUIL-hytta - 5 turer med Turbo

Publisert av: Troms Turlag
Annonse

Om turen

 • Område
 • Type
  Fottur
 • Gradering
  Enkel
 • Lengde og varighet
  3,2 km
  1 time
  Turen går tur/retur samme vei
 • Sesong
  Jun - sep

KORONA: Ved gjennomføring av turer, bes familier om å forholde seg til de til enhver tid gjeldende retningslinjer for smittevern, jamfør Folkehelseinstituttet sine nettsider.

Ta av fra E6 på Løkvoll i Manndalen, og følg veien oppover dalen. Når du kommer omlag 12 kilometer opp i dalen, kjører du over en bro fra øst- til vestsiden av dalen, like før det er grusvei på østsiden. Derfra er det omlag 3 km opp til veienden på Ruovddašsetra i Svartskogen (Čáhput). Vær obs ved parkering av bilen, dette er ei geitseter!

Følg vei og sti fra veienden innover dalen. Det er sti på begge sider av elva, og du kan krysse elva lengre oppe. Stiene er merket og skiltet. ​Velger du å gå opp på venstre side av elva, kommer du til grillhytta etter cirka en halvtimes rolig gange. Her finner du turboskiltet!

Tips: Går du videre kommer du både til Skaidihytta, og etter å ha passert Skáidihytta, er det bare vel 1,5 kilometer igjen til Baalsrudhula, som er en plass med spennende og viktig histore.

Ser du søppel på din vei? Plukk det opp og ta det med til nærmeste søppeldunk.

PREMIEUTDELING: Husk å registrere turgåeren på premieutdelinga i sitt Barnas Turlag innen 15. oktober. Regler, datoer og lenker for premieutdeling blir publisert på samme side som du finner liste over alle årets turboturer i Troms: dnt.no/troms/5turermedTurbo

Slik kommer du deg dit

Annonse