Fjelltur til Skipet og Salen i Øksnes

Publisert av privatperson
Annonse

Om turen

Turen starter ved parkeringsplassen nedenfor grusveien som går til vannverket i Trettendalen. Følg veien opp til grustaket. Ta til venstre inn i grustaket og opp til nordsiden i grustaket ved utmarksgjerdet. Herfra følges tydelig sti.
I bratthenget deler stien seg. Hold til venstre her, og følg stien innover fjellet til et lite fjellvann. Herfra er det ca 100 høydemeter i opp til skipet.

På retur holdes venstre siden (Nordsiden) av fjellkanten forbi fjellvannet og opp til Salen. Herfra følges stien ned til grustaket og parkeringsplassen.

Slik kommer du deg dit

Adkomst

På Myre tar man av til venstre i krysset mot stø. her følges veien i ca 1,5 km før man tar av til venstre mot Nyksund. Følg så veien ca 400 meter til parkeringsplassen som ligger på venstre side. Veien opp til grustaket er på høyre side.
Dette turforslaget er laget og publisert av en privatperson. UT.no er ikke ansvarlig for feil eller mangler i turforslaget, og kan ikke bli holdt ansvarlig for skader eller situasjoner som måtte oppstå hvis du følger denne turen.
Annonse