Tur fra Høvåghallen til Frillestad, Hæstadveden, i Høvåg (Lillesand)

Publisert av: DNT Sør 
Annonse

Om turen

 • Område
 • Type
  Fottur
 • Gradering
  Enkel
 • Lengde og varighet
  3,0 km
  2 timer
  Turen går én vei, fra A-B
 • Sesong
  Hele året
Hva gjør du som kjører på unger og ungdom til Høvåghallen eller Høvågstadion for å være med på håndball- eller fotballkamp? Har du lyst til å utnytte ventetida, som kan bli lang, -til en tur i det fri, kan du følge våre fotspor her!

Du rekker en løpetur godt innenfor en times tid - hvor som helst - litt på asfalt, men best i skauen. Bak hallen går det løyper på kryss og tvers - det er bare å prøve seg fram.

Eller du kan gå en tur som inntegnet, fra Høvåghallen til Frillestadkilen og få en følelse av tean i tanga. Det er gangvei mellom Høvåghallen og Høvågstadion, og en lite trafikkert vei fra stadion mot Frillestad. Denne turen kan gås med barn i bæremeis. Barn kan tas med i vogn, og rullestolbruker eller mindreårige barn på sykkel også kan bli med på turen mens andre bedriver sin konkurranseidrett i hallen eller på stadion.

Dersom du som voksen løper eller går (alene), kan du ta en avstikker opp til Hæstadveden og få en aldri så liten topptur i Høvåg. Du ser skilt ca. midtveis på Frillestadveien. Du kan gå/løpe ned fra veden ned mot Hæstad barnehage, og så tilbake samme vei. Husk å skrive deg inn i boka til idrettslaget Høvdingen.

Slik kommer du deg dit

Adkomst

Buss til Høvåg skole (ukedager)
Bil til Høvåghallen eller til Høvåg stadion (følg skilt til Høvåg / Ulvøysund / Skottevik)
Annonse

Publisert av