Nattmålsfjellet - 5 turer med Turbo

Publisert av: Troms Turlag
Annonse

Om turen

 • Område
 • Type
  Fottur
 • Gradering
  Middels
 • Lengde og varighet
  2,0 km
  2 timer
  Turen går én vei, fra A-B
 • Sesong
  Jun - sep

KORONA: Ved gjennomføring av turer, bes familier om å forholde seg til de til enhver tid gjeldende retningslinjer for smittevern, jamfør Folkehelseinstituttet sine nettsider.

Startsted: Ersfjordbotn eller Henrikvikdalen.

Startskilt er satt ved parkeringsplass Henrikvikdalen. Fra Ersfjord-sida starter man fra fotballstadion.

Parkering: Flere gode parkeringsplasser i veilommer øverst i Henrikvikdalen. På Ersfjordeidet er det god parkering for biler ved den nye fotballstadionen. Kollektivtransport: Buss 425 tar deg til Ersfjorden.

Sti: Du kan velge å gå opp fra enten Henrikvikdalen eller Ersfjordbotn. Fra begge sidene av fjellet går det god sti helt til topps og dette er en lett tur på stort sett greit underlag. Hvakanduse: Denne toppen gir flott utsikt til fjell, fjorder og topper på alle kanter. Du ser Kattfjordeidet, Kaldfjorden, Ersfjorden, Tromsø og fastlandet bak. Et fint sted for å velge seg ut neste turmål!

Totaldistansetur-retur: 4 km

Cirkagåtid: 1 liten time én vei.

Vanskelighetgradfor4/5-åring: Enkel.

GPS-koordinat for Turboskilt: Kommer

Ser du søppel på din vei? Plukk det opp og ta det med til nærmeste søppeldunk.

PREMIEUTDELING: Minner om at alle må registrere seg finnen 15. oktober for premieutdeling i det Barnas Turlaget hvor de ønsker å hente premier. Datoer og lenker for premieutdeling blir publisert på samme side som du finner liste over alle årets turboturer: dnt.no/troms/5turermedTurbo

Slik kommer du deg dit

Annonse