Kråkemoåsen (Huldresti 2 Lardal)

Publisert av privatperson
Annonse

Om turen

Dette er en enkel og relativt kort rundtur som passer både små og store, tar ca 25 min i bedagelig tempo opp og omtrent det samme ned. Løypa er blåmerket tydelig hele veien. Det går to løyper opp, den løypa som går på øst-siden (til høyre) er en traktorvei og er godt ryddet med god bredde nesten hele veien. Løypa på vestsiden (til venstre) er noe smalere sti og har mer ulendt terreng. Passer kanskje best å gå løypa på vest-siden opp og deretter løypa på øst-siden ned igjen.

På toppen står det en gammel laftet liten hytte og du finner boka for å skrive deg inn på nordsiden av hytteveggen.

Beste mulighet for utsikt er på vei opp løypa på østsiden, på toppen er det mye skog og kratt. Det finnes derfor ingen gode utsiktspunkter på denne toppen.

Huldrestiene i Lardal driftes av Svarstad IL og Lardal o-lag, se aktuell lenke for mer informasjon om Huldrestiene.

Slik kommer du deg dit

Adkomst

Ta fra fylkesvei 40 rett nord for Svarstad (rett etter broen over elva) og følg grusveien et stykke rett frem til du kommer til et grustak (brandsrud). Du kan parkere ved grustaket eller følge grusveien et lite stykke til så vil du se et skilt merket Kråkemoåsen og blåmerke på Høyre side, det er mulig og plassere bilen i veikanten her også.
Dette turforslaget er laget og publisert av en privatperson. UT.no er ikke ansvarlig for feil eller mangler i turforslaget, og kan ikke bli holdt ansvarlig for skader eller situasjoner som måtte oppstå hvis du følger denne turen.
Annonse