Julesprek Bakkemo, Birtavarre.

Publisert av privatperson
 • Område
 • Type
  Fottur
 • Gradering
  Enkel
 • Lengde og varighet
  1,1 km
  1 time, 40 minutter
  En vei
 • Sesong
  Hele året

Julesprek sin tur til Bakkemo begynner ved det nye byggefeltet på Bakkemo i Birtavarre. Turen går etter tydelig sti, og gamle skogsveier. Det er røde merker i trærne langs hele løypen, og det er merket med skilt Bakkemo ved sti/ vei skiller.

Gå opp bakken ved vanntanken på Bakkemo 35 m, og følg friluftsrådets pilpeker mot venstre.Gå nå 180 m langs stien til du kommer inn på første skogsvei. Etter 200 m kommer du opp til kraftledningen. Følg kraftledningen i rettning ut fjorden ca 300 m til du kommer til et gjerde. Her er det skiltet til høyre inn mot Bakkemo. Gå inn på stien til du kommer inn på en ny skogsvei som leder fram til turkassen, og kodeskiltet ved Bakkemo. Turkassen, og koden finner du ved en stor enslig furu. Dersom du ønsker og besøke Bakkemo hytten som er åpen så følger du skogsveien videre ned bakken til venstre ca 200 m.

Slik kommer du deg dit

Adkomst

Ta av fra E6 i Birtavarre og kjør inn til Coop butikken. Ta til venstre i krysset ved butikken og kjør ca 350 m til du ser skiltet: Bakkemo 1. Her tar du opp til høyre og kjører forbi det nye sykehjemmet. Kjør opp nye 350 m, og du kommer til krysset opp mot det nye byggefeltet. Ta av til høyre her og kjør helt opp forbi husene, ca 550 m til vanntanken. Her finner du julesprek sitt startskilt.
Dette turforslaget er laget og publisert av en privatperson. UT.no er ikke ansvarlig for feil eller mangler i turforslaget, og kan ikke bli holdt ansvarlig for skader eller situasjoner som måtte oppstå hvis du følger denne turen.