DNT Sandefjord

DNT Sandefjord

Foreningen ble stiftet i 1932 og har mer enn 2 700 medlemmer.

Epost sandefjord@dnt.no

 Besøksadresse: Matrosgata 6, 3210 Sandefjord 

Telefon 954 05 085 

Facebook Sandefjord Turistforening

Kontor, Informasjonssenter og Butikk

DNT Sandefjord holder til i byens eldste hus i Matrosgata 6. Vi gir veiledning og turforslag. Salg av medlemskap, DNT-nøkkel, stort kartutvalg, turutstyr av kjente merkevarer til gunstige medlemspriser. Betaling med bankkort, VIPPS eller kontant.

Åpningstid informasjonssenter og butikk

Onsdag kl 12 00 - 16 00

Torsdag kl 10 00 - 18 00

Fredag kl 10 00 - 16 00

Lørdag Åpent i desember fra 10 til 15

Åpningstid kontor

Mandag til fredag kl 09 00 - kl 16 00 

Heisetra, Slirabu og Svinessaga Friluftssenter

Heisetra er et godt utgangspunkt for turer sommer som vinter. Heisetra ligger ca. 25 km fra Sandefjord sentrum i Vestre Kodal. Her vil du finne et nett av 100 kilometer merkede turruter med forbindelse nordover til Trollsvannsstua. Oppkjørte og merkede vinterløyper. Fra et frodig skogsområde løfter terrenget seg til flotte furumoer med vidt utsyn til Telemark i vest, Østfold i øst og Ferderfyr langt der ute i Oslofjorden. Området byr på gode fiskevann og forekomst av sopp og bær om høsten. Hytta leies ut søndag til lørdag - har egen nøkkel. Leien avtales ved henvendelse til kontoret.

Åpningstid for Heisetra søndag fra klokken 12- 15 30 i skoleåret ( stengt fra St. Hans til skolestart i august) Les mer om Heisetra og Slirabu

Slirabu er selvbetjent med 8 køyesengplasser, innlagt strøm og vedovn. Kjøkken og stue i ett med 2 soverom. Hytta danner et tun sammen med Heisetra. Låst med standard DNT nøkkel.

Svinessaga Friluftssenter, Kodalveien 76 ligger ca 5 km fra Sandefjord sentrum langs riksvei 305 mot Andebu. Dagsturhytte som ligger meget idyllisk til ved innsjøen Goksjø. God parkeringmuligheter med åpen klatrepark, bålplasser, brygge og toaletter. Fint turområde, flott rasteplass, brygge. Utleie av robåt, kano og stort forsamlingslokale med sitteplass til 80 personer. Gode fiskemuligheter sommer og isfiske på vinteren. Stor vinteraktivitet med ski- og skøyting.  

Annonse