Rundtur til Den omvendte båt i Jegersberg, Kristiansand

Legg til huskeliste
Annonse

Jegersberg er et fantastisk turområde både for fastboende og turister i Kristiansand. Den omvendte båt er innenfor rekkevidde hvis du setter av 2-3 timer inkl. tid til en stopp og litt mat. Barnefamilier drar gjerne på tur i helgene og benytter nok 3-4 timer på hele turen. Man får litt følelsen av å gå i fjellet når man er der oppe i Jegersber...

Adkomst med egen bil

Kristiansand.
Ta buss til UiA ved Spicheren treningssenter og gå derfra og oppover grusveien forbi Jegersberg Gård til du kommer til Grønn slette. Derfra kan du gå eller løpe i lysløypa eller følge de ulike løypene, avhengig av hvor langt du vil gå.
Eller kjør til Presteheia (oppover mot Gimlekollen hvis det er mer kjent) og parker på den store parkeringsplassen der (ved et idrettsanlegg / fotballbane).

Adkomst med kollektivtransport

Ta buss til UiA ved Spicheren treningssenter og gå derfra og oppover grusveien forbi Jegersberg Gård til du kommer til Grønn slette. Derfra kan du gå eller løpe i lysløypa eller følge de ulike løypene, avhengig av hvor langt du vil gå.Eller kjør til Presteheia (oppover mot Gimlekollen hvis det er mer kjent) og parker på den store parkeringsplassen der (ved et idrettsanlegg / fotballbane).

Annonse