DNT Tønsberg og Omegn

DNT Tønsberg og Omegn har kontor i Nedre Langgt. 36 i Tønsberg.

Her kan du kjøpe medlemskap, DNT-nøkkel til hyttene, kart, litt turutstyr og bøker, eller få tips og råd til turplanleggingen. Åpningstider: Man-Tirs-Ons-Fre: 10-16. Tors: 10-17. Lør: Stengt

DNT Tønsberg og Omegn (DNT TO) ble stiftet i 1906, og er en medlemsforening tilknyttet DNT. Foreningens visjon er å inspirere og tilrettelegge for et allsidig og miljøvennlig friluftsliv. Vi har pr. 31.12.2021 nærmere 6000 medlemmer. DNT TOs aktivitetsområde dekker kommunene Tønsberg, Færder og deler av Sandefjord og Lardal, samt fjellområdet Skrim.

DNT TO driver per i dag syv hytter og sørger for å merke opp og utbedre stier/veier i områder som egner seg for friluftsliv i Tønsberg og omegn. Foreningen arrangerer også en rekke fellesturer og aktiviteter i nærmiljøet, samt lengre fellesturer til andre deler av landet, for alle målgrupper gjennom hele året. DNT TO har per i dag følgende turgrupper: Barnas Turlag, DNT ung Tønsberg og Omegn, DNT Fjellsport Tønsberg og Omegn, DNT AKTIV Tønsberg og Omegn, DNT padlegruppe Tønsberg og Omegn, DNT 26-45 Tønsberg og Omegn og DNT Senior Tønsberg og Omegn.

Annonse