DNT Nedre Glomma

DNT Nedre Glomma (tidligere DNT Fredrikstad) ble stiftet den 24. oktober 2002 og er tilsluttet Den Norske Turistforening (DNT). Ved utgangen av 2022 var det over 3750 medlemmer i foreningen.

DNT Nedre Glomma ønsker å tilby turer hvor de fleste kan delta, samtidig er det viktig for foreningen å etablere og utvikle et tilbud og et miljø for de som ønsker tur på litt andre premisser.

DNT Nedre Glomma har en turisthytte som ligger i skogen i Sarpsborg på grensa til Rakkestad. Østtorphytta med en flott aktivitetsløype. Dette var en gammel husmannsplass som Sarpsborg kommune overførte som gave til DNT NG.

DNT Nedre Glomma har ti turgrupper: Trillegruppa, Barnas Turlag, DNT-Junior ,DNT-ung, Fjellsportgruppa, Spontan hverdagstur, DNT tilrettelagt Tur og kultur, Mandagsturer sakte fart og SeniorGruppa .

Hver turgruppe har en kontaktperson som kan informere nærmere om gruppas aktivitet (se turgruppas side), eller ta kontakt med Daglig leder: Rannveig Kildal Ramtvedt. 

Telefon: 400 23 137 Mail: nedreglomma@dnt.no

DNT Nedre Glomma har inngått samarbeidsavtale med iSarpsborg om kontortjenster. iSarpsborg er sentralt plassert på Torggata 15. Vi er i tillegg samlokalisert med pilegrimsleden, Borgleden.

Åpningstider er

  • Mandag–fredag: 10.00 -14.00

Her kan du blant annet få turprogram, turforslag og kjøpe nøkkel til DNTs selvbetjente hytter. Vi har også lokale og en del andre turkart til salgs.

Annonse