DNT Vansjø

DNT Vansjø ble stiftet 13.januar 2009 etter lokalt initiativ fra Helene Dreyer og Harald H Lund.

Foreningen dekker kommunene Moss, Våler, Råde og har ca. 2700 medlemmer (pr oktober 2019). Kommunene omkranser det ra-oppdemte Vansjø, som med sine store og små øyer, sund og fjordarmer er et virkelig friluftslivseldorado. To av kommunene har også en vakker kystlinje mot Oslofjorden med flere fine øyer og turområder.

I vår forening er det stor aktivitet hele året rundt med Barnas Turlag, DNT Vansjø junior, DNT Ung, DNT Vansjø Havkajakk, DNT Vansjø Turskøytegruppe, Turgruppe, Sti- og dugnadsgruppe.

Vårt ønske er å tilrettelegge for at så mange som mulig kan komme seg ut på tur, enten rett i nærheten hvor du bor eller litt lenger unna. I vår vakre region er det veldig mange muligheter, både til lands og til vanns. Se vårt turprogram og bli gjerne med oss. Ta deg en tur på på stiene vi har merket eller besøk våre gapahuker, utkikkstårn og hytter. Hjertelig velkommen!

Daglig leder er:

Evy K. Skulstad Eliassen
evy.skulstad.eliassen@dnt.no

DNT-nøkkel
DNT nøkkelen er for mange den viktigste medlemsfordelen med tilgang til rundt 550 hytter.
Du kan deponere på nøkkelen og beholde den så lenge du har et gyldig betalt medlemskap. I Moss kan du få deponert på din DNT-nøkkel hos vår samarbeidspartner Bjørn C, Dyreveien 20, 1524 Moss, 69 25 44 77

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping , hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din grasrotmottaker. Vi har organisasjonsnummer: 993 556 661

Vi oppfordrer deg til å støtte oss - din støtte er gull verdt!

Annonse