DNT Fjellsport Sandefjord Vestfold

Fjellsport gruppas aktiviteter favner over alt fra litt kjappere turer i nærmiljøet, via turer rundt i Vestfold på søndager til hytteturer til nære fjellområdende eller skikkelige fjellturer sommer som vinter.

Hva kreves av deg? - du er i passe form det inkludere også de som "kunne vært i bedre form".

Hva må du ha av utstyr? Du kommer lagt med vanlig turutstyr godt fottøy, ull under, fleece eller ullgenser og en jakke. Kjøp litt etter hvert som du ser hva som er bra for deg og ditt bruk.

Det er ikke krav til å være medlem i DNT for å delta i Fjellsportgruppa - det kreves heller ikke noe ekstra medlemsskap for å være med i Fjellsport.

Fjellsportgruppas har som formål å drive allsidig fjellsport og friluftsliv. Gruppa disponerer camp, bre- og klatreutstyr til de fleste aktiviteter medlemmene av gruppa kan bruke på våre fellesturer.

Vi som gruppe arrangerer turer lokalt og i høyfjellet. Turene organiseres med en koordinator for turen og vi spleiser på reisen / turen. I tillegg har vi noen sosiale aktiviteter bla et årlig høsttreff. Vi tar i mot flere medlemmer - her er det bare å ta kontakt.

I Sandefjord har vi flere fine klatrefelt som Oksås og Ormestad, begge er boltet og har topptau fester. I tillegg er det flere kjente buldreplasser i Sandefjord og Omegn.

Vi har arrangert klatre- og bre- og toppturer til Jotunheimen - Store Bjørn , Telemark - Via Lara, Hurrungane mv

Programmet for neste år settes opp av gruppa i felleskap i oktober - kom gjerne med innspill til progammet.

Annonse