Bærum Turlag

Bærum Turlag ble stiftet 15. februar 2011, og er et lokallag i DNT Oslo og Omegn. Alle medlemmer av DNT Oslo og Omegn med postadresse i Bærum blir automatisk medlem i Bærum Turlag.

Bærum Turlag har som mål å skape aktive turmiljøer der barn, ungdom og voksne trives. Turlaget arrangerer først og fremst arrangerer fellesturer i nærmiljøet, men også noen turer vil gå utenfor Bærum og til de nærmeste fjellområdene. Bærum Turlag vedlikeholder og etablere nye blåmerkede stier i marka og langs kysten i Bærum. Turlaget har tilsyn på Svartvannshytta og Nedre Gupu i Vestmarka, og samarbeider også godt med Sæteren Gård.

Styret i Bærum Turlag, 2020:

John Hvidsten (Styreleder), 900 91 122 john@baerumturlag.no Sidsel Graff-Iversen (Styremedlem), 416 62 683 sidsel@baerumturlag.no Kåre Hinna (Styremedlem), 975 17 204 kaare@baerumturlag.no Brit Roland (Styremedlem), 474 07 709 brit@baerumturlag.no Gunnhild Holmen (Styremedlem), 924 62 044 gunnhild@baerumturlag.no Kristin Fjellestad (Styremedlem) kristin@baerumturlag.no Ina A. Toverud (Styremedlem), 952 11 001 ina@baerumturlag.no 

Bli med på tur!

Bærum Turlags fellesturer passer i utgangspunktet for alle som er i form til å gjennomføre i vanlig turtempo. Det vil ved hver tur bli antydet hvor krevende turen er. Deltagelse skjer på eget ansvar. Turene varer normalt fra 2-6 timer med rast ute-husk egen mat og drikke. Bærum Turlag drives på dugnad, og vi har ingen inntekter fra turene. På de aller fleste turene er det en leder og en assistent. Vi tilstreber oss at minst hovedleder har deltatt på DNT sitt grunnleggende turlederkurs (med noen unntak).

Medlemsskap

Ønsker du å bli medlem i turlaget, kan du sende en e-post til post@baerumturlag.no. Du blir da medlem av DNT Oslo og Omegn og Bærum Turlag hvis du har adresse i Bærum. Har du ikke adresse i Bærum må du spesielt be om at medlemsskapet knyttes til Bærum turlag i tillegg til DNT Oslo, hvis du ønsker det.

Frivillig innsats Ønsker du å gjøre en innsats for turlaget, for eksempel som turleder eller som deltager i en dugnadsgjeng, kan du kontakte lagets leder John Hvidsten, tlf 900 91 122 eller e-post: john@baerumturlag.no

Kart

Til turene i Bærumsmarka, Vestmarka og nedre del av Kroksskogen, anbefaler vi turkartene Bærum Vestmark og Bærumsmarka utgitt av IL Tyrving og Fossum IF.

Annonse