Haugesund Turistforening

Haugesund Turistforening (HT), med sine ca 7000 medlemmer, har til formål å fremme interessen for turer i nærområdet. Det naturlige virkeområdet er Haugalandet som strekker seg fra Utsira i vest til Seljestad med Etnefjellene i øst.

HT har 11 hytter med mulighet for overnatting, hvor de fleste ligger i Etne- og Saudafjellene. I tillegg har HT har tre hytter ved kysten, ei på Geitungen Fyr utenfor Skudeneshavn, Nordvikgården på Utsira og Flokehyttene ved Ryvarden i Sveio.

Medlemmene driver dugnad med bygging og vedlikehold av hyttene, merking av stier mellom hyttene, redigering av medlemsblad, arrangering av medlemsmøter samt arrangering av fot- og ski-turer etc.

Besøk HT-huset i Haugesund sentrum! HT-huset ligger i Strandgaten 171 (Bytunet) i sentrum av Haugesund. Veibeskivelse, Google Maps.

Her kan du få hjelp til planlegging av turen, finne informasjon om HTs turtilbud, samt kjøpe turkart over fjellområder i Norge og diverse turutstyr som Devold ullundertøy, vindsekker, snøspader, kartmapper, lakenposer etc.

Åpningstider:

Mandag-fredag 1000-1530 Lørdag stengt

Annonse