Haugesund Turistforening

Haugesund Turistforening (HT), med sine ca 7000 medlemmer, har til formål å fremme interessen for turer i nærområdet. Det naturlige virkeområdet er Haugalandet som strekker seg fra Utsira i vest til Seljestad med Etnefjellene i øst.

HT har 12 hytter med mulighet for overnatting, hvor de fleste ligger i Etne- og Saudafjellene. I tillegg har HT har tre hytter ved kysten, ei på Geitungen Fyr utenfor Skudeneshavn, Nordvikgården på Utsira, Flokehyttene ved Ryvarden i Sveio og Villa Vibrandsøy på Vibransøy utenfor Haugesund.

Medlemmene driver dugnad med bygging og vedlikehold av hyttene, merking av stier mellom hyttene, redigering av medlemsblad, arrangering av medlemsmøter samt arrangering av fot- og ski-turer etc.

Besøk HT-huset i Haugesund sentrum! HT-huset ligger i Strandgaten 171 (Bytunet) i sentrum av Haugesund. Veibeskivelse, Google Maps.

Her kan du få hjelp til planlegging av turen, finne informasjon om HTs turtilbud, samt kjøpe turkart over fjellområder i Norge og diverse turutstyr som Devold ullundertøy, vindsekker, snøspader, kartmapper, lakenposer etc.

Åpningstider:

Mandag-fredag 10.00-15.30 Lørdag stengt

Annonse