DNT Oslo og Omegn

Tursenteret i Storgata 3 i Oslo

Tursenteret til DNT Oslo og Omegn i Storgata 3 er mye mer enn bare en sportsbutikk. Vi jobber aktivt med turveiledning, sikkerhet på fjellet, inspirasjon og informasjon til turer av alle former.

Åpningstider for Tursenteret 

Alle spørsmål til DNT Oslo og Omegn og Tursenteret kan sendes til info.oslo@dnt.no

DNT Oslo og Omegn er den største medlemsforeningen i Den Norske Turistforening. DNT Oslo og Omegn driver 85 hytter i fjellet, hvorav 21 er betjente. Vi driver også 28 ubetjente, én betjent hytte og et anlegg for Barnas Turlag i Oslomarka, i tillegg til Breivoll Gård i Ås kommune. DNT Oslo og Omegn ble stiftet i 1868 og har siden den gang lagt forholdene til rette for at flest mulig skal få gode naturopplevelser gjennom fotturer og skiturer i skog og fjell. Dette gjøres gjennom merking og vedlikehold av rutenettet, organisering av fellesturer og arbeid for vern av friluftsområder.

Våre åpningstider på telefon: 22 82 28 00 Man - Fre: 10:00 - 15:00

Spør om turtips i vårt Tursenter i Storgata 3 (se kart på gulesider.no). Vi har også landsdekkende utvalg av div. kart, bøker og oppslagsverk. Komplett fjellbekledning til voksne og noe utstyr til barn. Sekker og annet utstyr du trenger til fjellturen. Egne produkter spesiallaget og testet av DNT.

Friluftshuset på Sørenga (like innenfor sjøbadet): Åpningstider: Mandag - fredag kl. 10:00 - 19:00, lørdag og søndag kl. 10:00 - 17:00 Kontakt oss: Tlf.: 22 82 28 02, friluftshuset@dnt.no og kajakk@dnt.no På Friluftshuset kan du være med på yogakurs, inspirasjonskvelder, buldre i buldrerommet, leie kajakk og ta kurs, få turveiledning og kjøpe praktisk turutstyr, og engasjere deg som frivillig.

Annonse