Oslofjordens Friluftsråd

Oslofjordens Friluftsråd (OF) er Norges eldste og største friluftsråd. OF har ansvar for booking av over 40 kystledhytter i Oslofjorden, i tillegg til tre fyr i Aust-Agder og fire hytter i Haldenkanalen. Alle kommuner med grense til Oslofjorden, fra svenskegrensen til Telemark er medlemmer av organisasjonen. Ved siden av kystled, jobber OF bl.a. med natur- og friluftsveiledning, kyststier, drift av områder, sikre tilgang til friområder, er sekretariat for Skjærgårdstjenesten og jobber for at friluftslivet i Oslofjorden skal ha best mulig forhold, bl.a. som høringsorgan for kommuner og fylkeskommuner.

Våre åpningstider på telefon:

Man - Fre: 08:30 - 16:00

67 55 49 90 (Sentralbord)

Kystleden er et nettverk av rimelige overnattingstilbud langs kysten, åpent for alle. Tanken er å gi deg mulighet til å oppleve skjærgården på en miljøvennlig måte, med både natur og kystkultur i fokus.

Hyttene ligger på noen av de flotteste friområdene i fjorden, noe vi håper gir inspirasjon til aktivt friluftsliv - for liten og stor. Noen hytter ligger på øyer, da er som oftest robåt inkludert i leien. For at flest mulig skal få tilgang kan du leie samme hytte maks tre døgn sammenhengende.

Standarden på hyttene er enkel, og du må selv vaske etter deg. Størrelsen varierer fra to sengeplasser, til å være store nok for en hel skoleklasse.

Annonse