Høgkjølen Fjellcamp

Høgkjølen Fjellcamp er en helårs familiecamping som ligger lett tilgjengelig i naturskjønne omgivelser på Hemnekjølen, like ved E-39 ca. 50 min. kjøring fra Trondheim mot Kristiansund.

Området er et fint turområde både sommer og vinter med merkede stier og skiløyper ut fra campingplassen. Her er det mulig å finne turer både for liten og stor. Skiløypene om vinteren blir kjørt med løypemaskin og løypene er fine utgangspunkt for å ta seg videre opp i fjellet.

Om sommeren kan man gå kortere turer for eksempel inn til Eggatjønna hvor det er en gapahuk for en rast. Ønsker man lengre turer går det stier både sørover til Slettfjellet og Gjømshøgda eller nordover mot Steinbruddet, Kneppfjellet, Fossfjellet, Omnsfjellet osv. Opp til Steinbruddet tar man seg også greit fram med sykkel for å gjøre turen litt lettere og lengre.

Campingplassen har god overnattingskapasitet for bobiler, campingvogner og telt, og ønsker man å leie tak over hodet har vi enkle campinghytter og rom til leie. Det også parkering for dagsturister. Om vinteren er det parkeringsavgift. Ta turen innom for å nyte naturen på Hemnekjølen!

Annonse