Notodden og Hjartdal Turlag

Velkommen innom vårt Tursenter i Heddalsvegen 34 på Notodden

Åpningstider:

Tirsdager: 16:00-18:00

Torsdager: 16:00-18:00

På Tursenteret kan du finne kart til turen, turutstyr og mye annet, i tillegg til å få hjelp til å planlegge ditt neste eventyr. Les mer om Tursenteret her

Om Notodden og Hjartdal Turlag

Notodden og Hjartdal Turlag ble stiftet i 1934. Vi er en del av Den Norske Turistforening (DNT) og har ansvar for kommunene Notodden og Hjartdal. Notodden og Hjartdal Turlag har i dag i underkant av 800 medlemmer.

Foreningen har som viktigste oppgave å legge til rette for at flest mulig skal kunne komme seg ut i naturen der målet er gode naturopplevelser og god fysisk og psykisk helse.

Notodden og Hjartdal Turlag har svært høy dugnadsaktivitet og våre frivillige legger ned flere årsverk ulønnet arbeid i kommunene Notodden og Hjartdal. Vi har et flott Tursenter i Heddalsveien 34 som er åpent for besøkende tirsdager og torsdager 16:00-18:00 og er ellers et viktig og veldig aktivt møtelokale for styret, våre ulike arbeidsgrupper og andre frivillige.

Notodden og Hjartdal Turlag er samfunnsengasjert og bidrar til å opprettholde sosiale møteplasser gjennom frivillig dugnadsarbeid. Dette er givende for den enkelte og et bidrag til et bedre liv for andre. Som belønning kan alle få flotte naturopplevelser og en bedre helse. Tilbudet vårt er verdens største treningsarena; stier i marka og på fjellet. Åpningstiden er 24 timer i døgnet og i tillegg gratis for alle!

Du kan lese mer om vårt arbeid, turgrupper og turtilbud, Tursenteret, turreportasjer, turforslag og diverse nyheter på notodden.dnt.no. Følg oss på Instagram @dntnotodden og Facebook for å holde deg oppdatert på hva som skjer.

Merk turbildene dine på Instagram med #dntnotodden for å være med i vår fotokonkurranse - vi elsker å se alle de fantastiske turbildene dere tar!

Klikk her for mer informasjon om Himingsjå Turisthytte på Lifjell.

Klikk her for å se alle våre turgrupper og turtilbud.

Lyst til å bli frivillig i Notodden og Hjartdal Turlag?

Som frivillig i Notodden og Hjartdal Turlag blir du med i et sosialt fellesskap og får mange nye, spennende opplevelser. Du kan selv velge hva du blir med på av aktiviteter. Vi har alt fra løypedugnader til aktivitetsarbeid. Klikk her for å se hvilke muligheter du har som frivillig.

For spørsmål kan vi nås på telefon 35 53 25 55 eller e-post notodden@dnt.no 

Annonse