logo

Finse 1222 AS

Finse 1222 har vært i familien Norman sitt eie de siste 30 av hotellets snart 110-årige historie. Hotellet har i dag 109 senger fordelt på 1-5 mannsrom og er stolt medlem av De Historiske hotel & spisesteder. Vintersesongen på Finse starter til nyttår og varer til ca. midten av mai. Sommersesongen starter i juli og varer til slutten av september.

Det hundre år gamle hotellet har overlevd bomber og granater, orkankast og skiftende reise- og ferievaner. Bombene og orkankastene har satt sine spor på selve hotellet, men naturen rundt Finse er som den var ved åpningen av hotellet i 1909.

Finse 1222 skal være overraskende bra!

Vår unike historie er svært viktig for vår identitet. Vi er stolte av hvor vi kommer fra og av historien vi representerer. Historien er viktig for oss når vi skal legge planer for fremtiden. Vi har en visjon om å bevare Finse som det er, ekte.

Finse 1222 skal by på mektig og ekte natur i all slags vær og alle årstider, det enkle friluftsliv med minimal tilrettelegging, et trygt og intimt hotell med utsøkt mat og personlig service, kultur med mening og relevans. Finse 1222 skal være overraskende bra!

Hva er det som gjør Finse så spesielt?

I et marked hvor etterhvert alt skal tilrettelegges og publikum underholdes, trengs noen få alternativer der egenopplevelsen står sentralt. Finse er et slikt sted. Hotellets rolle er å skape en trygg ramme for dine opplevelser. Vi skal tilrettelegge for dine opplevelser med lokal kunnskap, komfortable senger, personlig service og god mat. Velkommen til Finse 1222!

Annonse