Stavanger Turistforening

Stavanger Turistforenings hytte- og rutenett dekker store deler av Rogaland og strekker seg inn i nabofylkene. Kjerneområdet er Ryfylkeheiene, med verdensattraksjonene Preikestolen og Kjerag i hver sin ende av Lysefjorden.

Foreningen har et av landets tetteste og mest varierte hyttetilbud, med totalt 45 hytter i fjell og fjord. Fire av disse er betjente, Haukeliseter og Preikestolen fjellstue året rundt. Hytte-til-hytteturen rundt Lysefjorden er en vandreopplevelse i verdensklasse.

Ta gjerne direkte kontakt med de ansatte i Stavanger Turistforening. Ved fakturering: send som EHF eller i PDF til 946846856@autoinvoice.no Husk å oppgi navn på kontaktperson og spesifisering av oppdraget på fakturaen.

946846856@autoinvoice.no

Besøk oss gjerne i Tursenteret i Stavanger sentrum

Tursenteret holder til i undergangen v/ Rogaland teater

Åpningstider: 

Mandag-fredag: 10-16

Torsdager: 10-19

Lørdag: 10-15

I Tursenteret får du informasjon om fjellturer i Rogaland og resten av landet, samt informasjon om fellesturer og arrangementer i regi av Stavanger Turistforening. Du kan og melde deg inn turistforeningen, og handle friluftsutstyr av høy kvalitet til medlemsrabatt. Tursenteret har også regionens største utvalg av kart. 

Ut på tur? Kom innom oss!

Annonse