Jakobselet

Annonse

Om hytta

Jakobselet leies som hel hytte så lenge det er restriksjoner pga. korona. Pris kr. 1200/1900 medlem/ ikke-medlem. Problemer med booking?

Jakobselet ligger på stølen i Reindalen, kun et par hundre meter fra Reindalseter. Selet er over 100 år gammelt og hørte til den gamle Jakobgarden som no ligger under vann i Zakariasdammen. Det er en del av et gammelt stølsmiljø og ligger idyllisk til.

På grunn av situasjonen med korona må alle opphold på hyttene bestilles på forhånd. Jakobselet leies ut som helhet. Dagsbesøk er dessverre ikke tillatt.

Hytta ligger på neset mellom elva og Langevatnet. Selet ble satt opp allerede på midten av 1800-tallet og var den første overnattingsmuligheten for vandrere i Reindalen. Den ble brukt av fjellfolk fra 1920-tallet fram til Reindalseter blei bygget i 1936.

Jakobselet har 7 senger, et oppholdsrom med stue og vedovn, og kjøkkenkrok med gassbluss. Her finnes ikke elektrisitet og vannet henter man i elva rett ved siden av. Hele dalen er en del av Tafjord-Reindalen landskapsvernområde

Hytta er låst med DNT standardnøkkel.

Tilrettelegging for hund: Jakobselet er ikke tilrettelagt for hund, men på Reindalseter er det egne rom til hund og eier. 

Nærmeste DNT-nøkkel:

Reindalseter i betjent sesong.

Spar Valldal

Vilkår for bruk av DNT Sunnmøres hytter, gjelder så lenge det er restriksjoner på bruken som en konsekvens av koronapandemien

Det er obligatorisk for alle gjester å bestille på forhånd. Se priser under "Bestill overnatting" Gjester som ankommer uten forhåndsbestilling kan bortvises. Det er ingen tidsfrist for når man må ankomme hytta for at sengereservasjonen skal gjelde.

Privatpersoner bestiller og forhåndsbetaler hytteoppholdet i sin helhet. Den som er medlem i DNT i bestillingsøyeblikket velger medlemspris ved bestilling på nett. Skoleklasser som vil ha rabatt kontakter DNT Sunnmøre på e-post: dnt.sunnmore@dnt.no

Dersom man ikke ønsker å bestille via nettløsningen kan man sende en e-post til dnt.sunnmore@dnt.no med navn, adresse, e-post, telefonnummer, samt hvilken hytte og hvor mange personer det gjelder. Bestillinger vil bli ordnet innenfor kontortid mandag-fredag. Bestilling på denne måten vil bli fakturert til prisen av ikke-medlem + kr. 100. Dette gjelder også bedrifter og andre turopperatører. Faktura må være betalt før bestilling er gyldig.

Alle gjester bes være fleksible og opptre hensynsfullt for å ivareta avstand av smittevernhensyn.

Når man ankommer hytta er det viktig at alle skriver seg inn i besøksprotokollen, selv om man har bestilt på forhånd. Alle gjester plikter å opptre hensynsfullt i samsvar med DNTs smitteverninstruks, følge oppslag på hyttene, og gjeldende smittevernregler fra aktuelle myndigheter.

· Avbestilling frem til 5 døgn før oppmøtedag gir rett til full refusjon.

(Eksempel: Et opphold fredag-søndag må da avbestilles senest kl. 23:59 på lørdag.)

· Avbestilling som gjøres senere enn 5 døgn før oppmøtedag gir ingen rett til refusjon.

Bestilling på en hytte kan ved ledig kapasitet flyttes til en annen dato og/eller annen av DNT Sunnmøres hytter. Utløpte bestillinger flyttes ikke. Evt. endringer i beløp tilbakebetales ikke. Ta kontakt med DNT Sunnmøre i arbeidstiden(man-fre 09.00-15.00)

Avbestilling gjøres gjennom «min side " på Visbook.

Fasiliteter

  • Vedovn

Tilpasset for

  • Barnevennlig

Slik kommer du deg dit

Adkomst sommer

Bilvei til Tafjord og videre opp til Zakariasvatnet. Parkering ved Tafjord Krafts kraftstasjon. Taxi kan bestilles på tlf: 70 25 76 03. Videre til hytta på merket sti, ca. 2-3 timer. Jakobselet ligger 100 m før hovedbrua over elva.
Annonse

Innsjekkinger

Det er sjekket inn 0 ganger totalt
Du har ingen innsjekkinger
Dine siste innsjekkinger: