Sarveshytta

Annonse

Om hytta

 • Område
 • Sengeplasser
  4 sengeplasser
 • Åpningstider
  Hele året
 • Nøkkel
  DNT-nøkkel
Bli DNT-medlem

Sarveshytta er stengt for renovering til 1. juli 2022.

AOTs nyeste hytte ligger ved Sarvesjokka ved inngangsporten til høyfjellet. Hytta som er fra 1970-tallet ble kjøpt av fra Alta Røde Kors i mars 2021, og er nå under rehabilitering. 

Hytta består at et stort oppholdsrom med soffa, spisebord, vedovn og kjøkkenkrok. Det er to soverom med to køyeplasser i hver. Det er også en soveplass på soffaen i stua. Totalt 5 soveplasser + mulighet til noen ekstra madrasser. Matlaging foregår med gass, og vann henter i Sarvesjokka. Det er ikke strøm i hytta.

Når hytta blir åpnet etter rehabilitering vil det pga. koronarestriksjoner bare være mulig å forhåndsbooke hytta i. Hele hytta må bestilles, og prisen er for tiden kr. 600 for medlemmer og kr. 800 for ikke-medlemmer per døgn.

Hvis du ikke alt er DNT medlem, så husk at den beste måten å støtte arbeidet med åpne hytter i fjellet, merkede stier og oppkjørte skiløyper, er å melde seg inn. Du kan melde deg inn på www.dnt.no/medlem/ Har du bostedsadresse i Alta, Loppa, Karasjok eller Kautokeino blir du automatisk med i vårt lokallag, og deler av medlemsavgiften blir ført tilbake og brukt i turlagets arbeid.

Fasiliteter

 • Mobildekning
 • Vedovn

Passer for

 • Barnevennlig

Slik kommer du deg dit

Adkomst sommer

Hytta ligger ca 30 minutters kjøring langs E6 fra Alta mot Sennalandet. Tilrettelagt parkering er på venstre side av av E6 ca hundre meter etter Sarves caravanpark ved Niipivann. Det er også mulig å ta offentlig transport, buss mellom Alta og Hammerfest/Nordkapp til parkeringsplass. Fra parkering er det ca 2 km gange langs sti på høyre side av Sarvesjokka.

Adkomst vinter

Samme som sommer. På vinterne kjøres det opp skispor fra parkeringsplass og rett til hytta

Annonse

SjekkUT | Sarveshytta

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

Les mer om SjekkUT
0

SjekkUT-besøk

Gjestebok (0)

Ingen har skrevet i gjesteboka for Sarveshytta ennå. Ta turen og bli den første!

mobil med SjekkUT appen åpen
person ute i naturen

SjekkUT

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

Les mer om SjekkUT