Legg til huskeliste
  36
  SjekkUT-besøk

  Annonse

  Dusehesten er en solid håndlaftet hytte som ligger fint til i Smådøldalen, på kanten av Dagalifjell. Området rundt hytta har lav løvskog, og det er ikke mange meterne å gå før du er over tregrensen. Flott og lettgått terreng i hytteområdet. Uteområdet til hytta er en flott boltreplass for barn.  

  BELIGGENHETVis mer

  Fasiliteter

  • Booking
  • Vedovn

  Passer for

  • Hund
  • Barnevennlig
  Annonse
  Norefjell og EggedalsfjellaDNT Drammen og Omegn

  Adkomst sommer

  Raskeste adkomst fra bomvei (det koster kr 95,- betales med YouPark ) i Smådøldalen. Kommer du fra Drammen går veien inn til høyre like etter Rødberg sentrum. Ta deretter av til venstre mot Motorcrossbanen, og følg veien videre. Parkering ved Frygnesætri, der den T-merkete ruta krysser bilveien. Herfra er det ca 1 km på sti opp til hytta, først langs vei så nordøstover på sti .

  Nærmeste bussrute er 420 Geilo-Rødberg-Kongsberg som følger riksvei 40.

  Adkomst vinter

  Raskeste adkomst fra bomvei (det koster kr 95,- betales med YouPark ) i Smådøldalen. Kommer du fra Drammen går veien inn til høyre like etter Rødberg sentrum. Ta deretter av til venstre mot Motorcrossbanen, og følg veien videre. Parkering ved Frygnesætri, der den T-merkete ruta krysser bilveien. Vintertraseen er merket med blå plastbrikker i trærne. Merkinga starter fra toppen av stikkveien. Det er ikke kjørt spor helt frem til hytta.

  SjekkUT | Dusehesten

  Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

  Les mer om SjekkUT
  36

  SjekkUT-besøk