Skorgedalsbu

Annonse

Om hytta

 • Område
 • Sengeplasser
  27 sengeplasser
 • Åpningstider
  Hele året
 • Nøkkel
  DNT-nøkkel

På grunn av restriksjoner med koronaviruset bestilles Skorgedalsbu fram til 31. mai som en hytte og bookingen er kun åpen for DNT-medlemmer. Fra 31. mai er det rombooking med begrenset kapasitet. Ikke medlem? Meld deg inn her .

På grunn av smitteverntiltak MÅ hytteopphold bestilles på forhånd. Det er også viktig at du leser igjennom denne informasjonen før du drar på hytta. Dagsbesøk, telting og bruk av toaletter er ikke lov for andre enn de som bor på hytta. Vi anbefaler eget sengetøysett. Har du sovepose eller lakenpose, husk eget putevar.

Skorgedalsbu har en enkel adkomst (900 meter og ca. 20 minutter å gå fra parkeringsplassen) og en beliggenhet som byr på både toppturer og tilgang til hytte- og rutenettet i Romsdalsfjella. Dette gjør at den egner seg både for fjellsportfolket, samt for barnefamilier som ønser kort vei til hytte, kunne bo der over flere dager og gjøre dagsturer fra hytta.Hytta har god mobildekning, innlagt strøm, kjøleskap og steikeovn.

Mange vil nok velge å ligge fast på hytta og plukke topper, noe som for øvrig er minst like bra vinterstid som på sommeren. Skarven (1048 moh.) og Smørbottfjellet (1188 moh.) er de nærmeste mulighetene. Dette er en eldre hytte som nå er tilrettelagt og pusset opp. Det er innlagt strøm på hytta og vanlig induksjonsovn på kjøkkenet.

Per dags dato er det totalt 15 senger fordelt på 5 rom som kan bookes på forhånd. Rom 1 (hunderom), 2 og 3 ligger i 1. etasje, rom 5 og 7 i 2. etasje. Større grupper bes ta kontakt med DNT Romsdal for booking av hytta. Dette gjelder også dersom du ønsker en samlefaktura. Nettbooking krever forhåndsbetaling.

Romfordeling

1. etasje: Rom 1: 2 senger (hunderom) Rom 2: 4 senger (+plass til 2-3 madrasser) Rom 3: 3 senger Vaktrom: sovesofa

2.etasje: Rom 4: 2 senger (+plass til 1-2 madrasser) Rom 5: 4 senger( +plass til 2-3 madrasser) Rom 6: 4 senger (+plass til 2-3 madrasser) Rom 7: 2 senger (+ plass til 1 madrass) Stue loft: sovesofa + plass til madrass. 

Fasiliteter

 • 220v
 • Booking
 • Mobildekning
 • Steikeovn
 • Vedovn

Tilpasset for

 • Hund
 • Skoleklasser

Slik kommer du deg dit

Adkomst sommer

Det går bomveg (90 kr, 2021) opp i Skorgedalen. Her er det kun betaling med kort. Om du kjører fra Åndalsnes kjører du først inn i Isfjorden, så ut igjen på høyde med Åndalsnes på andre siden av fjorden. Her tar vegen av opp i Skorgedalen. Turen fra Åndalsnes tar kun tjue minutter. Fra parkeringsplassen i Skorgedalen tar det ca. 20 minutter å gå til Skorgedalsbu.

Adkomst vinter

Vegen er vinterbrøytet. Bomvei kr. 90,- med kun kortbetaling (2021). Deretter 900 meter gange til hytta.

Annonse

Innsjekkinger

Det er sjekket inn 16 ganger totalt
Du har ingen innsjekkinger
Dine siste innsjekkinger: