Gramstadtunet

Annonse

Om hytta

 • Område
 • Sengeplasser
  12 sengeplasser
 • Åpningstider
  Hele året
 • Nøkkel
  Spesialnøkkel
Bli DNT-medlem

Det er viktig at du leser igjennom denne informasjonen før du drar på hytta. English information

Alle som skal bo på hyttene våre må nå bestille i forkant. Det er tillatt å bruke toalettet og kjøpe mat fra proviantlageret på selv- og ubetjente hytter. Korte besøk er altså lov, men man kan ikke tilberede mat, koke vann, tørke klær inne på hyttene eller sette seg ned inne og spise maten sin.

På Gramstad starter mang en søndagstur for folk på Nord-Jæren. Visste du at det koselige, hvitmalte våningshuset kan leies til arrangementer og overnatting?

Huset på Gramstad har en strategisk beliggenhet, noe som er ideelt for større grupper og arrangementer. Bare 10 minutters kjøring ut av Sandnes sentrum og du er på parkeringsplassen, som ligger like ved. Dette er startstedet for flere av Stavanger Turistforening sine aktiviteter og en inngangsport til bymarka for Nord-Jæren. Sammen med Jærstrendene er området det største rekreasjonsområdet en har for Stavanger og Sandnes befolkning.

Huset ligger like ved Friluftslåven på Gramstad, og både låven og huset kan leies til større arrangementer. Låven kan da brukes til festlokale, og huset til overnatting for gjestene.

UTSTYR:

Huset er godt utstyrt og det er innlagt både vann og strøm. Det er også wc med dusj, komfyr og oppvaskmaskin. Det er ikke matlager (proviant).

BOOKING:

Huset på Gramstad har 12 sengeplasser fordelt på 4 rom og møtelokaler til 25 personer. Huset må bookes på forhånd og er låst med egen nøkkel. Nøkkel hentes i Tursenteret i Stavanger før avreise. Tursenteret finner du i undergangen ved Rogaland Teater, og det er viktig å ta med bookingbekreftelsen når du henter nøkkelen. Du kan selv booke huset ved å gå inn her, eller du kan ta kontakt med Tursenteret.

BETALING:

Prisliste finner du her. Medlemmer får alltid gode rabatter på overnatting, så du gjør lurt i å melde deg inn i Stavanger Turistforening før avreise.

RABATTER:

Som medlem i Stavanger Turistforening får du ca. 30 % avslag på utleiehyttene våre. Meld deg inn her.

Skolegrupper får redusert pris på huset på Gramstad i ukedagene - se denne siden for gjeldene priser og annen informasjon.

Booker du både huset og friluftslåven, får du 15% rabatt på totalprisen.

TURMULIGHETER:

Det er utallige turmuligheter uitfra Gramstad og inn i Sandnesmarka. Dalsnuten, Bjørndalsfjellet og Lifjell er alle innenfor rekkevide fra Gramstad. Sjekk ut.no for flere turanbefalinger.

Du kan også leie kano og padle på Gramstadtjørn. Frilager har kanoer til utleie ved tjernet. Vester og padleårer står i en tilhenger like bak låven.

HUND:

Det er ikke tillatt med hund i huset, men den kan bo i kjelleren. Se her hvilke hytter, som du kan ha med hunden din.

TILRETTELEGGING:

Det er bygd rampe foran inngangsdør slik at rullestolbrukere kan komme inn i huset. Dette er et gammelt hus og døråpninger er relativt smale og har terskler. Alle soverom er i 2. etasje. Ta kontakt for nærmere informasjon.

MER INFORMASJON:

Har du spørsmål eller trenger hjelp til å planlegge turen, kan du kontakte Stavanger Turistforening, eller besøke vårt Tursenter i undergangen ved Rogaland Teater.

Kafeen på Friluftslåven, som ligger like ved huset på Gramstad, er åpen 12-15 hver torsdag og søndag, unntatt i sommermånedene fra 1. juli til 31. august. Fra 3. juli til 4. august har vi sommeråpen kafe i 2019: fem dager hver uke, onsdag-søndag 12-18. Legg turen innom vår koselige kafe etter endt tur. Her er det blant annet salg av vafler og kaffe.

AVBESTILLINGSVILKÅR:

- Ved avbestilling inntil 15 dager før avtalt opphold faktureres ingen leie.

- Ved avbestilling inntil 7 dager før opphold faktureres 50% av leieprisen.

- Ved avbestilling senere enn 7 dager før opphold må full leie betales selv om avbestilling skyldes sykdom, vær eller føreforhold. Eventuell erstatning avklares med forsikringsselskap.

Fasiliteter

 • 220v
 • Booking
 • Strømovn
 • Mobildekning
 • Steikeovn
 • Utleie
 • Dusj
 • Bade

Tilpasset for

 • Handikap
 • Barnevennlig
 • Barnevogn
 • Rullestol

Slik kommer du deg dit

Adkomst mulig med

 • Bil hele året
 • Sykkel

Adkomst sommer

Huset på Gramstad ligger 10 minutter fra Sandnes sentrum og midt i Nord-Jærens største friluftsområde. Følg Daleveien på østsiden av Gandsfjorden. Kjør forbi Aspervika og Sandvika og ta av ved skilt merket Dalsnuten. Kjør bakken til topps og stopp ved stor parkeringsplass.

BUSS: Buss nr 18 går fra Sandnes sentrum til Dale. Man kan gå av bussen ved Stronda og gå derfra knapt 2 km langs veien opp til Gramstad. Man kan også følge merkete turstier fra enten Hana, Asperholen eller Dale. Turløypene er tegnet inn og beskrevet i brosjyren "Ut i det grønne" som er utgitt av Sandnes kommune.


Kart med inntegnede stier og veier i PDF-format.

Adkomst vinter

Huset på Gramstad ligger 10 minutter fra Sandnes sentrum og midt i Nord-Jærens største friluftsområde. Følg Daleveien på østsiden av Gandsfjorden. Kjør forbi Aspervika og Sandvika og ta av ved skilt merket Dalsnuten. Kjør bakken til topps og stopp ved stor parkeringsplass.

SjekkUT | Gramstadtunet

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

Les mer om SjekkUT
1281

SjekkUT-besøk

Gjestebok (0)

Ingen har skrevet i gjesteboka for Gramstadtunet ennå. Ta turen og bli den første!

Annonse
mobil med SjekkUT appen åpen
person ute i naturen

SjekkUT

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

Les mer om SjekkUT