Flørlistølen

Annonse

Om hytta

 • Område
 • Sengeplasser
  6 sengeplasser
 • Åpningstider
  Hele året
 • Nøkkel
  Spesialnøkkel
Bli DNT-medlem

Det er viktig at du leser igjennom denne informasjonen før du drar på hytta. English information

Sjarmerende Flørlistølen - et paradis midt inne i furuskog og bærterreng!

Flørlistølen ligger herlig til midt inne i et flott skogsområde, ovenfor Lysefjorden, hvor det er gode muligheter for bærplukking. Er du riktig heldig kan du også få se elg i solnedgang! Hytta ligger direkte tilknyttet rutenettet, Lysefjorden Rundt, og er derfor en flott stopp på veien hvis man er på oppdagelsesferd i Lysefjorden. Området rundt stølen er også ideelt for deg som har lyst å overnatte i hengekøye.

Flørlistølen ligger en kilometers gange opp fra Flørli kai. Veien opp går i bratt terreng, og langs den gamle stølsveien. Du kan også velge å gå Flørlitrappene (4444 trappetrinn) for å komme til hytta. På toppen av trappene har du gått opp 740 høydemeter. Videre til Flørlistølen kan du enten gå en lengre rundtur på cirka 3 timer eller ta en kortere vei på cirka 45 minutter langs den gamle rallarstien. Rallarstien finner du ved å gå til høyre over demningen og følge vardene.

OM HYTTA

FFlørlistølen er en utleiehytte, og man bestiller hele hytta. Hytta er enkelt utstyrt for matlaging og opphold. Det er kjøkkenutstyr, dekketøy og sengeklær, men ikke matlager på denne hytta. Det er ikke strøm, men gass til bruk for matlaging, vedfyring og stearinlys. Du ordner selv med matlaging, vannhenting, oppvask, vask av gulv og at hytta er ryddig innvendig og utvendig. Lakenpose, eller sovepose, skal brukes i sengene. Det er viktig at du tar med deg alt søppel når du forlater hytta. Dette kan kastes i bosskontaineren på Flørli kai. 

BOOKING:

Hytta har 6 sengeplasser, samt en stue med kjøkken. Hytta må bookes på forhånd og er låst med egen nøkkel. Nøkkel hentes i Tursenteret i Stavanger før avreise. Tursenteret finner du i undergangen ved Rogaland Teater, og det er viktig å ta med bookingbekreftelsen når du henter nøkkelen. Hytta leies fra kl. 13 på ankomstdag til kl. 13. på avreisedag.

Booking trykk her

HUND:

Hytta er ikke tilrettelagt for hund, men hunden kan bo i kjelleren Se her hvilke hytter, som du kan ha med hunden din.

RABATTER:

Medlemmer får alltid gode rabatter på overnatting, så du gjør lurt i å melde deg inn i Stavanger Turistforening før avreise.

VIKTIG:

Husk at det er er sauer på beite og at grinda på stien mellom hytta og Flørli må være lukket.

TURMULIGHETER:

Hytta ligger direkte tilknyttet rutenettet, Lysefjorden Rundt, og det er utallige turopplevelser i områdene rundt hytta. Sjekk ut.no for mange gode turforslag.

MER INFORMASJON:

Har du spørsmål eller trenger hjelp til å planlegge turen, kan du kontakte Stavanger Turistforening, eller besøke vårt Tursenter i undergangen ved Rogaland Teater.

Fasiliteter

 • Booking
 • Mobildekning
 • Utleie
 • Teltplass
 • Wc
 • Vedovn

Tilpasset for

 • Hund
 • Barnevennlig

Slik kommer du deg dit

Adkomst sommer

Ferje fra Stavanger, Lauvvik, Forsand, Songesand og Lysebotn. Merket løype videre til Flørlistølen. Eller med bil fra Forsand til Øvre Espedal og Vinddalen. Fra parkeringsplassen i Vinddalen er det merket løype videre til Skåpet og Flørlistølen

For informasjon om buss- og båtruter fra Stavanger/Sandnes til Ryfylkeheiene og fjordene, sjekk ut denne lenken.

Adkomst vinter

Ferje fra Stavanger, Lauvvik, Forsand, Songesand og Lysebotn. Merket løype videre til Flørlistølen. Eller med bil fra Forsand til Øvre Espedal og Vinddalen. Denne veien brøytes ikke ved snøfall, men åpner alltid igjen etter vinterferien. Fra parkeringsplassen i Vinddalen er det merket løype videre til Skåpet og Flørlistølen

For informasjon om buss- og båtruter fra Stavanger/Sandnes til Ryfylkeheiene og fjordene, sjekk ut denne lenken.

SjekkUT | Flørlistølen

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

30

SjekkUT-besøk

Gjestebok (0)

Ingen har skrevet i gjesteboka for Flørlistølen ennå. Ta turen og bli den første!

Annonse
mobil med SjekkUT appen åpen
person ute i naturen

SjekkUT

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

Les mer om SjekkUT