Heisetra

Annonse

Om hytta

Bli DNT-medlem

Velkommen til Vestfoldmarkas flotteste turstier. På Heia kan kan føle roen og kjenne på stillheten. Der hvor tiden stopper litt opp og du kan bare være, sammen med naturen. 

Turstiene ligger foran deg og tar deg med til både utsiktstopper og den indre skogen hvor tjernet ligger stille. 

Velkommen til Heisetra

Hytta leies ut i sin helhet - ikke enkelt senger. Det er ikke tillatt med hunder på våre hytter. I Vestre Kodal finner du de fleste av Sandefjord Turistforenings (STF) blåmerkede stier. Hytta heter Heisetra og kan anbefales til selskaper/seminarer eller familiebegivenheter. Hytta er innredet med alt en trenger for å lage mat og for å ha selskap for grupper inntil 25 personer. ( I koronapandemien gjelder det kun grupper på fem personer) 

Det er ikke turhytte-tilbud på søndagene, dette gjelder frem ut året 2021.

Turfolket, spesielt i helgene, bes respektere at hytta er leid ut til privatarrangement. Det er allikevel mulig å passere hytta for å komme til Heivannet.

Griller på uteområdet vil bli flyttet og kan brukes andre steder på området, av turfolket.  

Utleie

Hyttene leies ut i sin helhet - ikke enkelt senger!

I koronatiden vil det være mulig å leie både Heisetra hele uka. Gjelder også for helger. Dette vil være slik hele 2021

Adresse til hytta: Heiaveien 282 - 3243 Kodal: Veibeskrivelse finner du her

Kontakt og informasjon kan gjøres til Sandefjord Turistforening på mobil 95 40 50 85 eller på epost til sandefjord@dnt.no .

Nøkler må hentes på vårt kontor i åpningstidene i Matrosgata 6. Avtale kan gjøres på telefon eller mail utenom åpningstidene.

Det er 20 års aldersgrense for å stå som selvstendig leietaker. 

Innsjekk klokka 15:00

Utsjekk klokka 13:00

Utstyr og fasiliteter, Heisetra

Hytta inneholder garderobe med varmeskap for tørk av klær, to stuer med til sammen plass til tjuefem personer, kjøkken, vaskerom (ikke dusj), toalett samt HC-toalett.

Tre soverom med til sammen ti sengeplasser, hvorav ett rom består av en dobbel køyeseng, både oppe og nede. Ett rom med to enkle køyesenger og ett rom med en enkel køyeseng.

Femten lave senger med madrass på hems med sengetøy, som består av laken, dyne og pute. Du må ta med eget putetrekk (gjelder i coronapandemitiden)

Besøkende må ha med seg lakenpose eller sengetøy (sovepose tillates ikke i koronatiden)

Utenfor hytta er det en romslig terrasse. Det er grill og bålplasser. Ved hentes i vedboden. Grillkull og tennveske, må man ta med selv.

Hytta har innlagt vann og oppvarmingen er strøm og vedfyring. Hytta er tilrettelagt for funksjonshemmede, som dagsturhytte. Hytta er utstyrt med projektor - høytaler og lerret.

Det er nettdekning via Telenornettet

Kjøkkenet er utstyrt med induksjonskomfyr og stekeovn, kjøleskap, oppvaskmaskin, kjøkkenutstyr og dekketøy til ca 30 personer. Det er ikke proviant på hytta.

Spisestue med plass til 25 personer - stue hvor det er sitteplasser til 25 personer. Stua har også peis. ( Ikoronapandemien er det begrensinger på at det familie eller gode venner som kan benytte hytta. Avstandsregler på en meter gjelder for dem som ikke vanligvis delere bostedsadresse) 

Tilrettelagt for skoleklasser ( Gjelder ikke i koronapandemi - situasjonen)

Inne på hytta er det et godt utvalg av ulike spill og 30 eksemplarer av DNTs tursangbok. Dette er tilgjengelig for alle som leier hytta. #Hytteles er et tilbud som er iverksatt av DNT ung. Du tar med en bok og bytter med en annen bok. Temaene på bøkene er rettet mot målgruppen unge personer.

Hytta er delvis lagt tilrette for funksjonshemmede. Her er det muligheter for å låne robåt eller kano

Bilkjøring til hytta er tillatt for transport av bagasje.

Til bedrifter

 Hytta er tilrettelagt for dette ved at det er tekniskt utstyr som projektor med høytalere og lerret. Du tar selv med en PC. Det er Telenordekning i området. Dere ordner dere selv med mat og drikke. 

Vinteraktiviteter

Når været tillater det og det er nok snø, vil det kjøres opp skispor på ca 15 km. Dette er skiløyper som er familievennlig. Her skal det være plass til deg som er turgåer på ski. Til deg som har hund. Du er også velkommen til å benytte turområdet sammen med hunden din. Følg oss på Skisporet.no. Her ser du når skiløypene ble sist preppet.

Det er ikke renovasjon i området, derfor ber vi alle å ta med seg søppel hjem.

Båndtvangreglene gjelder, som alle andre steder. Vis hensyn til de ville dyrene, når det er mye snø. Ikke slipp hunden løs i skogen. Priser (gjelder i koronapandemi situasjonen)  

Heisetra

Medlem kr 1500 pr døgn

Ikke medlem kr 2000 pr døgn

 

Slirabu: du kan lese om den hytta her

Medlem kr 250 pr døgn

Ikke medlem kr 500 pr døgn 

Avbestillingsregler: Avbestillinger mindre enn fjorten dager før ankomst, vil det bli holdt tilbake kr 500.-  

 

Fasiliteter

  • Vann

Tilpasset for

  • Handikap
  • Barnevennlig
  • Skoleklasser
  • Barnevogn
  • Rullestol

Slik kommer du deg dit

Adkomst mulig med

  • Bil hele året
  • Sykkel

Adkomst sommer

VIKTIG INFORMASJON

Det er parkeringsplass 300 meter fra hytta. Heia ligger 2 1/2 mil nordvest for Sandefjord, i Sandefjord kommune. Fra Raveien på Haukerød tar du fv. 305 mot Andebu og Kodal ca. 7,5 km nordover. Når du kommer til Skjeggerød, tar du til venstre mot Åsrum og vestre Kodal. Følg veien mot Åsrum, til venstre over Trollsåsbrua mot Pipenholt. Der tar du fylkesvei 601 til høyre mot Hvitstein og Heia. Følg veien ca. en mil, siste par km på grusvei. Det er skiltet til Heisetra og parkeringsplass på venstre side etter brua. Heisetra ligger ca. 500 meter ned en grusvei vest for parkeringsplassen. Bilkjøring til hytta er kun tillatt for nyttekjøring og transport av funksjonshemmede. Alle andre benytter parkeringsplass.

Hytta sin adresse: Heiaveien 282 -3243 Kodal

Adkomst vinter

Bilkjøring for å laste av varer og utstyr er tillatt. Biler for handicap har tillatelse til å kjøre frem til hytta. Det er ikke ønskelig at bilen blir parkert ved hytta med tanke på brøyting, vinterstid.

Veien og hyttetunet blir brøytet ved behov.

SjekkUT | Heisetra

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

425

SjekkUT-besøk

Gjestebok (0)

Ingen har skrevet i gjesteboka for Heisetra ennå. Ta turen og bli den første!

Annonse
mobil med SjekkUT appen åpen
person ute i naturen

SjekkUT

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

Les mer om SjekkUT