Heisetra

Annonse

Om hytta

Vi er i en omleggingsfase av bookingsystemet. Du kan legge inn booking for inneværende år frem til og med 15.desember 2019.

NY DATO: Vi har ikke klart å holde frist for omlegging av bookingsytemet grunnet tekniske utfordringer. Vi håper det er på plass i løpet av noen få dager. Vi beklager ulempen dette medfører for deg.

Du vil ikke få lagt inn bestilling for inneværende år i dette systemet før det nye systemet er aktivert. For Heisetra kan dere sende oss en mail til: sandefjord@dnt.no. Her vil vi betjene bestilling manuelt.

For Slirabu, vil ikke dette være mulig, desverre.

Hytten leies ut i sin helhet - ikke enkelt senger.
I Vestre Kodal finner du de fleste av Sandefjord Turistforenings (STF) blåmerkede stier. Hytta heter Heisetra og kan anbefales til selskaper/seminarer eller familiebegivenheter. Hytta er innredet med alt en trenger for å lage mat og ha selskap for grupper inntil 25 personer.

NYTT FRA MAI 2019 Er det dine ønsker å ha en sammenkomst i en helg, kan du leie fra lørdag til søndag, i disse månedene: April - mai - juni - juli - november og desember.

DU KAN LEIE HYTTA FRA LØRDAG TIL SØNDAG,VED AVTALE.

Betingelsen er at hytta er vasket og ryddet ut til klokka 11:00 på søndag. Send oss en forespørsel på mail: sandefjord@dnt.no

Gjelder for følgende måneder. Januar, februar, mars . August - september og oktober.

Heisetra fungerer som turhytte med åpen kiosk for turfolket på søndager i disse månedene.

Det er ikke tillatt med hund på hytta - men hunden din er velkommen til uteområdet.

I tursesongen har Heisetra søndagsåpent med kiosk mellom kl 12.00 - 15.30. Gjelder i månedene januar, februar, mars og t.o.m. påsken - august- september og oktober.

Salg av kaffe, te, mineralvann, saft, sjokolade og nystekte vafler. Kiosken tar imot kontanter og VIPPS

Utleie

Hytten leies ut i sin helhet - ikke enkelt senger!

Heisetra leies ut til bedrifter, skoleklasser, familier og grupper, for overnatting og andre arrangementer, ankomstdag 08:30 - til kl 15:00 avreisedag.

VIKTIG: Hytta leies ikke ut lørdag fra kl 15.00 til søndag kl 18.00 - når hytten har turkiosk på søndager.

Adresse til hytta: Heiaveien 282 - 3243 Kodal: Veibeskrivelse finner du her

Kontakt og informasjon kan gjøres til Sandefjord Turistforening på mobil 95 40 50 85 eller på epost til sandefjord@dnt.no .

Nøkler må hentes på vårt kontor i åpningstidene i Matrosgata 6

Det er 20 års aldersgrense for å stå som selvstendig leietaker.

Utstyr og fasiliteter, Heisetra

Hytta inneholder garderobe med varmeskap for tørk av klær, to stuer med til sammen plass til tjuefem personer, kjøkken, vaskerom (ikke dusj), toalett, HC-toalett.

Tre soverom med til sammen ti sengeplasser, hvorav ett rom består av en dobbel køyeseng, både oppe og nede. Ett rom med to enkle køyesenger og ett rom med en enkel køyeseng.

Femten lave senger med madrass på hems med sengetøy.

Besøkende må ha med seg lakenpose eller sovepose.

Utenfor hytta er det en romslig terrasse. Det er grill og bålplass. Ved hentes i vedboden. Grillkull og tennveske, må man ta med selv.

Hytta har innlagt vann og oppvarmingen er strøm og vedfyring. Hytta er tilrettelagt for funksjonshemmede, som dagsturhytte. Hytta er utstyrt med projektor - høytaler og lerret.

Det er nettdekning via Telenornettet

Kjøkkenet er utstyrt med induksjonskomfyr, kjøleskap, oppvaskmaskin, kjøkkenutstyr og dekketøy til ca 30 personer. Det er ikke proviant på hytta.

Spisestue med plass til 25 personer - stue med hvor det er sitteplasser til 25 personer. Stua har også peis.

Tilrettelagt for skoleklasser

Inne på hytta er det et godt utvalg av ulike spill og 30 eksemplarer av DNTs tursangbok. Dette er tilgjengelig for alle som leier hytta.

Barnas Turlag har utarbeidet fire små kart med tips til fire barnevennlige turer i området: Tur til Grevesteinen (ca to km hver vei, flott utsikt fra toppen), Tur til Sliradammen, Øvre – og nordre Heivann rundt (ca fire km) og Heivannet rundt (ca to km). Kartene selges for fem kr pr. stk.

Hytta er delvis lagt tilrette for funksjonshemmede. Nytt fra 2018 er at det er ferdigstilt en tresti som ender i en brygge. . Her er det muligheter for å låne robåt.

Bilkjøring til hytta er tillatt for transport av bagasje.

Frisbeegolf-løypa er plassert på hytteområdet. Anbefaler å ta med frisbee- brett.

Til bedrifter

Stadig er det personalgrupper som ønsker å gjennomføre sitt seminar eller ha sosialeomgang på Heisetra. Hytta er tilrettelagt for dette ved at det er tekniskt utstyr som projektor med høytalere og lerret. Du tar selv med en PC. Det er Telenordekning i området. Dere ordner dere selv med mat og drikke.

Vinteraktiviteter

Når været tillater det og det er nok snø, vil det kjøres opp skispor på ca 15 km. Dette er skiløyper som er familievennlig. Her skal det være plass til deg som er turgåer på ski. Til deg som har hund. Du er også velkommen til å benytte turområdet sammen med hunden din. Følg oss på Skisporet.no. Her ser du når skiløypene ble sist preppet.

Det er ikke renovasjon i området, derfor ber vi alle å ta med seg søppel hjem.

Båndtvangreglene gjelder, som alle andre steder. Vis hensyn til de ville dyrene, når det er mye snø. Ikke slipp hunden løs i skogen.

Priser

Bedrifter - skole - barnehage - speider - privat selskap

Pr.døgn

Medlem kr 2 800

Ikke medlem kr 3000

Bedrift - døgnpris kr 4 500

Utbedring av uteområdet og Heisetra

Prosjektet med utbedring av stien rundt Heivannet vil fortsette 2019. Det skal anlegges tresti over våttområder - bruer skal bygges over bekker og myrer. Nåværende bruer skal utbedres og forsterkes.

Heisetra, skal få et overbygg på verandaen. Dette vil gjøre slik at en kan sitte utendørs i ly for både vind og regn. Trappen som går opp til andre etage skal snus. Det vil gjøre at adkomsten til hemsen blir enklere og en kan henge fra seg sine ytterklær, når en skal overnatte på hemsen.

Fasiliteter

 • 220v
 • Båt
 • Booking
 • Kano
 • Tørkerom
 • Peis
 • Fiske
 • Servering

Tilpasset for

 • Handikap
 • Barnevennlig
 • Skoleklasser
 • Barnevogn
 • Rullestol

Slik kommer du deg dit

Tilgjengelig med

 • Bil hele året
 • Sykkel

Adkomst sommer

Det er parkeringsplass 300 meter fra hytta. Heia ligger 2 1/2 mil nordvest for Sandefjord, i Sandefjord kommune. Fra Raveien på Haukerød tar du fv. 305 mot Andebu og Kodal ca. 7,5 km nordover. Når du kommer til Skjeggerød, tar du til venstre mot Åsrum og vestre Kodal. Følg veien mot Åsrum, til venstre over Trollsåsbrua mot Pipenholt. Der tar du fylkesvei 601 til høyre mot Hvitstein og Heia. Følg veien ca. en mil, siste par km på grusvei. Det er skiltet til Heiasetra og parkeringsplass på venstre side etter brua. Heiasetra ligger ca. 500 meter ned en grusvei vest for parkeringsplassen. Bilkjøring til hytta er kun tillatt for nyttekjøring og transport av funksjonshemmede. Alle andre benytter parkeringsplass.

Hytta sin adresse: Heiaveien 282 -3243 Kodal

Adkomst vinter

Bilkjøring for å laste av varer og utstyr er tillatt. Biler for handicap har tillatelse til å kjøre frem til hytta. Det er ikke ønskelig med at bilen blir parkert ved hytta med tanke på brøyting.

Veien og hyttetunet blir brøytet ved behov.

Annonse

Eier

Sandefjord Turistforening

Kontakt hytte