Legg til huskeliste
  104
  SjekkUT-besøk

  Annonse

  Garsjøkoia ligger idyllisk til kun 50 meter fra vannet Garsjø i Finnemarka. Koia har et stort, inngjerdet uteområde og egen gapahuk. Vinterstid er det et nettverk av skiløyper rett i nærheten av koia, om det er snø. 

  BELIGGENHET: Koia er lett tilgjengelig med kort vei fra parkeringsplass hele året, og passer derfor ypperlig for barnefamilier. Det er ca 500 meter å gå fra nærmeste parkeringsplass til koia på grusvei/ traktorvei (mulig med barnevogn med store hjul). Det er ikke kjørt løype helt til døra om vinteren, ca 100 meter å tråkke.

  UTSTYR: Koia har et soverom med 4 sengeplasser fordelt på 2 køyesenger. I tillegg er det 2 soveplasser på sofaen i stua, om du drar den ut. Overmadrass ligger i oppbevaringsrommet i sofaen, dyner og puter i en overkøye. Alle gjester må selv medbringe sengetøy eller lakenpose, til å ha utenpå det sengetøyet som allerede er på. Ta med eget laken og dyne til reisesenga. Koia er utstyrt med det du trenger for matlaging og opphold; kjøkkenutstyr og dekketøy. Det er vaskemidler, bøtter og kluter for oppvask og rengjøring etter bruk. Her er ikke strøm, men gassstekeovn til matlaging, vedfyring for oppvarming. Husk hodelykt. Barnestol står i stua, og reiseseng (for barn opptil ca. 3 år) oppbevares bak senga på soverommet. Overmadrassen til sovesofaen kan benyttes som madrass for reisesenga om denb rettes dobbelt. Ta med egen dyne og sengetøy til reisesenga. Utedoen er ca 20 meter fra hytta. Ved og ekstra gass finner du i boden med inngang fra utsiden. Veden skal ikke brukes til bål ute, det kan sankes i området.

  VANN: Vann kan hentes i Garsjø, det står vannkanne i skapet. Vinterstid må du smelte snø.

  HUND: Koia er ikke tilrettelagt for hund.

  BESTILLING: Koia kan kun leies i sin helhet og den må forhåndsbestilles. Du disponerer koia fra kl. 14 ankomstdag til kl. 13 avreisedag.

  AKTIVITETER: Garsjø rundt er fin tur, følg veien videre og skilting. Vi anbefaler at man har med kart, så kan Måneskinnsheia, Vakkertjern, Skimtheia og Storsteinsfjell besøkes. Fra dette stedet i marka har du et utall stier, og skiløper ut i hele Finnemarka. På Eiksetra er det normalt åpen kafe på søndager hele året, bortsett fra i juli.

  HISTORIE: Les hyttas fine historie her

  Fasiliteter

  • Booking
  • Fiske
  • Vedovn

  Passer for

  • Barnevennlig
  • Barnevogn
  Annonse
  Drammensmarka og Finnemarka

  Adkomst mulig med

  • Sykkel

  Adkomst sommer

  Med bil inn Eikseterveien. Bom ved Eggevollen, kr. 30,- kontant, eller Vipps. Kjør forbi Eiksetra og frem til parkeringen på andre siden av brua nedenfor Solvang. Ca. 10 minutters gange på grusvei i nordlig retning fra parkeringen og fram til hytta. Det står skilt til hytta fra grusveien, midt oppe i bakken. 

  Adkomst vinter

  Med bil inn Eikseterveien. Bom ved Eggevollen, kr. 30,-, kontant betaling, eller Vipps. Kjør forbi Eiksetra og frem til parkeringen på Solvang (p-avgift kr 10.-). Følg skiløypa nordover fra Solvang ca 300 meter, og ta så av til høyre. Hytta ligger ca 100 meter fra skiløypa.  

  SjekkUT | Garsjøkoia

  Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

  Les mer om SjekkUT
  104

  SjekkUT-besøk