Røde Kors-hytta på Veneli

Annonse

Om hytta

Bli DNT-medlem

Fram til den nye Vassfarkoia er på plass leier DNT Ringerike Flå Røde Kors hjelpekorps sin hytte på veneli. Denne ligger under 1 km nord for tomta hvor Vassfarkoia lå. Vassfarkoia brant dessverre ned til grunnen 9.mars 2018. Røde Kors-hytta er ei stor hytte som blir flittig brukt av Røde Kors, spesielt i påsken. Den har en stor kombinert stue, spisestue og kjøkken i første etasje. Her finner du også to stk. utedoer, et bad og to soverom med tilsammen 6 sengeplasser. I andre etasje er det tre soverom med opptil 10 madrasser som du kan benytte deg av. Hytta er utsyrt med med kjøkkenutstyr som de andre ubetjente koiene i DNT Ringerike. Det er begrenset med dyner og puter så det anbefalse at du tar med lakenpose/sovepose. Det er standard hengelås med DNTs egen hengelås ved inngangen. 

Viktig informasjon: På grunn av smitteverntiltak MÅ du i år forhåndsbestille plass på koiene. Det er kun mulig å leie Røde Kors-hytta i sin helhet til kr 1300,- per døgn. Dette gjelder inntil videre. Da får du og ditt følge koia alene og vi bidrar på denne måten med å minske smittespredning. Du må selv ta ansvar for hvem du reiser på tur med.

Vi oppfordrer alle gjester til å følge de anbefalte smittevernregler fra Folkehelseinstituttet. Dette innebærer blant annet å være nøye med vask og hygiene av både hytte og gjester. Viktig med god håndvask og bruk av Antibac jevnlig. Det skal være minimum 2 meters avstand mellom gjester som ikke er fra samme husstand. Dra ikke på hyttetur dersom du ikke føler deg 100% frisk! Koia skal vaskes med klorvann, som du finner på koia. (1,25 dl på 5 liter vann). Vær nøye med å vaske alle berøringspunkter. Oppvask skal etter vask skylles med kokende vann og lufttørke.

· Ta med deg ren lakenpose/sovepose inkl. putetrekk eller fullt sengetøy.· Ta med deg rikelig med våtservietter, såpe og alkoholbasert desinfeksjon.· Ta med deg egne søppelposer og ta med deg søppelet ditt hjem.

Du som gjest er ansvarlig for å følge anvisningene på hytta, for å sikre godt renhold og hygiene under oppholdet.

BOOKING

Alle kan bruke koia, men kun medlemmer av DNT får tilgang til nøkkel. De som forhåndsbestiller har fortrinnsrett til sengeplassene på koia. Ingen kan likevel bortvises. Koia disponeres fra kl 14. ankomstdagen til kl. 14 avreisedagen. (NB! Egne regler om dette i forbindelse med Covid-19-pandemien. Da MÅ alle forhåndsbestille og fra og med november 2020 kan man bare booke hele koia. Se egne regler om dette lenger opp).

Når du bestiller plass på koiene våre, bekrefter du samtidig at du har godtatt våre vilkår og avbestillingsregler.

Se oversikt over ledige plasser/ Bestill plass på koia

Fasiliteter

  • 12v
  • Booking
  • Tørkerom
  • Peis
  • Steikeovn
  • Dusj
  • Vann
  • Vedovn

Slik kommer du deg dit

Adkomst mulig med

  • Bil hele året
Annonse

SjekkUT | Røde Kors-hytta på Veneli

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

Les mer om SjekkUT
1

SjekkUT-besøk

Gjestebok (0)

Ingen har skrevet i gjesteboka for Røde Kors-hytta på Veneli ennå. Ta turen og bli den første!

mobil med SjekkUT appen åpen
person ute i naturen

SjekkUT

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

Les mer om SjekkUT