Bakken gard

Annonse

Om hytta

 • Område
 • Betjeningsgrad
  Ubetjent
 • Sengeplasser
  21 sengeplasser
 • Åpningstider
  Ubetjent i perioden ukjent ()

Bakken Gard - gjenoppstår i ny drakt åpent fra 11. mai 2020

Bakken gard er en gammel gård som ligger halvveis inne i Lysefjorden, mellom Bratteli og Songesand, på nordsiden av fjorden. Stavanger Turistforening har overtatt selve huset fra Forsand kommune, og dette blir nå rehabilitert og skal være tilgjengelig for booking våren 2020. Frem til huset er ferdig renovert disponeres løa på garden som åpen turiststasjon. I løa er det en meget enkel standard, men fungerer til en overnatting. Det er stor byggeaktivitet på gårdstunet og det er derfor begrenset overnattingskapasitet. Hvis du skal overnatte i løa anbefaler vi å ta meg egen sovepose. Hytta planlegges å være åpen fra 11. mai 2020 med totalt 21 senger. Alle sengene vil være åpne for booking. 4 senger på låven vil være uten booking + noen løse madrasser vil være tilgjengelige.

BOOKING

BOOKING FOR BAKKEN ÅPNER 2 MARS 2020.

Vi må få oversikten over den totale kapasiteten før vi kan åpne for booking.

BETAL HYTTEOPPHOLDET ENKELT MED VÅR BETALINGS-APP

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å betale for hytteoppholdet, proviant og andre ekstra utgifter knyttet til ditt besøk på Stavanger Turistforening sine hytter. Last ned vår app «DNT Hyttebetaling» før din neste hyttetur og betal direkte på mobilen. Appen fungerer også på hytter som ikke har mobildekning - du legger da inn dine kjøp offline på hytta, trykker «lagre betaling» og betaler via appen på mobilen når du får dekning. . Les mer om DNT-appen på denne lenken.

Enklere for deg - enklere for oss!

«Gamlemåten» med bruk av betalingsfullmakter utgår:

De gamle betalingsfullmaktene er på vei ut av hyttene, da disse krever mye ressurser å administrere. Det vil være mulig å betale med betalingsfullmakt ut 2020, men det vil tilkomme et administrasjonsgebyr på 100 kroner ved bruk av disse.

Prisliste på overnatting finner du her. Medlemmer får alltid gode rabatter på overnatting og proviant, så du gjør lurt i å melde deg inn i Stavanger Turistforening før avreise.

RABATTER:

Det svarer seg å bli medlem i Stavanger Turistforening:

- Alle medlemmer får 30 % rabatt på overnatting på alle hyttene våre.

- Barn under 12 år bor gratis på de selvbetjente og ubetjente hyttene.

- Ungdom overnatter til halv pris.

- Gratis overnatting ved 3 netter på samme ubetjente og selvbetjente hytte.

- Rabatt på proviantmat til turen din

- Alle barnehager og barneskoler som melder seg inn i Stavanger Turistforening kan overnatte GRATIS på alle våre selv og ubetjente hytter i ukedager hele året. Sjekk hvordan bli medlemsklasse her. Andre betaler 100 kr pr. elev pr. døgn i ukedager på alle våre selv- og ubetjente hytter. Ordinær pris i helger. To voksne i følget går gratis, voksne utover dette betaler ordinær pris.

TURMULIGHETER:

HUND:

MER INFORMASJON:

Har du spørsmål eller trenger hjelp til å planlegge turen, kan du kontakte Stavanger Turistforening, eller besøke vårt Tursenter i undergangen ved Rogaland Teater.

Fasiliteter

 • Booking
 • Mobildekning
 • Vedovn

Slik kommer du deg dit

Tilgjengelig med

 • Båttransport

Adkomst sommer

Båt fra Lauvvik/Oanes til Bakken kai. Derfra er det ca 30 min gange i bratt terreng.

Annonse