Hollane

Annonse

Om hytta

  • Område
  • Sengeplasser
    30 sengeplasser
  • Åpningstider
    Åpningstider ukjent


Hollane ligger midt inne på Lifjell. 9 km fra Jønnbu parkering og og 13 km fra Grimås i Seljord. Hollane Turisthytte har 30 senger fordelt på hovedhytta, seterbua og steinhytta. Beliggenheten gir muligheter for mange toppturer og fiskemuligheter både sommer og vinter. Hollane Turisthytte har et samarbeid med DNT Telemark fra sesongen etter påske til uke 8. I denne perioden kan du låse deg inn me DNT nøkkelen i et av byggene for overnatting. Betaling skjer enten via faktura når du kommer hjem eller via vips direkte når du kommer i dekning! Det er tilgang til ved og enkle kokemuligheter i denne perioden. Husk lakenpose.

Sommerdrift:
Det blir drevet seterdrift på Hollane fra 1. juli til 1.sept. Opplev ekte seterdrift – drevet på gammlemåten. Her kan du få kjøpt smør, rømme og knaost. Det er også muligheter for overnatting og anledning til å få kjøpt frokost og middag.

Vinterdrift:
Hollane Turisthytte åpner i uke 8 og har åpent hele vinterferieuka, hver helg mellom vinterferie og påske og hele påskeferien. Hytta har enkel standard uten varmt vann i springen, uten nettdekning og med utedo med “verdens” finsest utsikt. Vi tar imot overnatting og muligheter for å få kjøpt middag og frokost m/ matpakke.

Slik kommer du deg dit

Papirkart

Kartblad: Lifjell

Annonse
Værvarsel ikke tilgjengelig