Reinbukkelvhytta

Annonse

Om hytta

 • Område
 • Sengeplasser
  2 sengeplasser
 • Åpningstider
  Hele året
 • Nøkkel
  Ulåst

Reinbukkelvhytta ligger langt nord på Finmarksvidda i Alta kommune langs den gamle postruta mellom Alta og Karasjok. Raskeste adkomst er på t-merket rute fra Østerelvdalen. Hytta er avmerket på det nye kartet i Norges-serien, 10175 Øvre Stabbursdalen. Kartreferanse 098534. Vinterstid kvister Alta turlag skiløypa inn til hytta. Hytta blir ofte brukt som mellomstasjon for de som følger postruta videre mot Bojobæski.

Hytta ble ferdig restaurert i august 2015. Hytta er enkelt innredet, har to senger med madrasser. Det er ved på hytta og oppvarming i ovn. Man må ha med sovepose, fyrstykker, starinlys og mat for overnatting.

Statusen som dagsturhytte betyr at det ikke er tilrettelagt for ordinær overnatting på hytta. Hytta kan brukes som nødbu for de som trenger det. Overnatting på turlagets hytter koster kr. 150, -pr person pr overnatting for voksne medlemmer, 50,- for ungmedlemmer, barn gratis. For ikke-medlemmer koster det kr 300.,- pr person pr overnatting. Dagsturbesøk koster kr. 50,-. Vi håper du betaler for deg i nettbanken når du kommer hjem. Alta og Omegn turlags kontonummer er: 4901.60.27137. Merk innbetalingen med dagsturbesøk/overnatting Reinbukkelv og dato. Du kan også bruke VIPPS #101780.

Hvis du ikke alt er DNT medlem, så husk at den beste måten å støtte arbeidet med åpne hytter i fjellet, merkede stier og oppkjørte skiløyper, er å melde seg inn. Giro ligger i mappa på veggen, eller du kan melde deg inn på www.dnt.no/medlem/ Har du bostedsadresse i Alta, Loppa, Karasjok eller Kautokeino blir du automatisk med i vårt lokallag, og deler av medlemsavgiften blir ført tilbake og brukt i turlagets arbeid.

Fasiliteter

 • Vedovn

Slik kommer du deg dit

Adkomst sommer

Raskeste atkomst er på t-merket rute fra Østerelvdalen.
Annonse

SjekkUT | Reinbukkelvhytta

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

Les mer om SjekkUT
1

SjekkUT-besøk

Gjestebok (0)

Ingen har skrevet i gjesteboka for Reinbukkelvhytta ennå. Ta turen og bli den første!

mobil med SjekkUT appen åpen
person ute i naturen

SjekkUT

Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

Les mer om SjekkUT