Legg til huskeliste
  118
  SjekkUT-besøk

  Annonse

  OBS! Solcellepanelet er midlertidig ut av drift (april 2024). Ny og familievennlig hytte i Østmarka. Huldreheim ligger flott til ute på en odde, ved Ramstadsjøen, og innbyr til sommerdager med bading og fisking. Hytta har god plass og passer perfekt for en familietur ute i naturen. 

  Generøs giver

  H...

  Fasiliteter

  • Booking
  • Mobildekning
  • Teltplass
  • Vedovn

  Passer for

  • Barnevennlig

  Lenker

  Annonse
  OslomarkaØstmarkaDNT Oslo og Omegn

  Adkomst sommer

  Det enkleste er å gå fra parkeringen ved fotballbanen ved Espira barnehage i Nautåsvegen. Derfra er det 2,7 km inn til Huldreheim. Kjør 2,5 km sørover fra rundkjøring ved Marikollen (FV 120), ta til høgre inn Tristilvegen og ta så 3. veg til venstre. Eventuelt buss 350, stoppested Engerhagan. Gå opp Tristilvegen, deretter inn Nautåsvegen, gå forbi barnehagen. Det er godt skiltet og blåmerket derifra, 2.3 km.

  Alternativt fra Marikollen idrettspark hvor det er utfartsparkering og bussmuligheter - stoppested Marikollen skole/Fjerdingby skole. Ca. 4 km å gå.

  Ønsker du å gå litt lenger, er Losby, med stor utfartsparkering, et flott utgangspunkt.

  Adkomst vinter

  Det er ikke preparert skiløype til Huldreheim. Samme adkomst som om sommeren, til fots eller på truger. Vil du gå på ski, kan du følge skiløype fra Marikollen mot Ramstadsjøen. Siste bit over isen, men sjekk at den er trygg. 

  SjekkUT | Huldreheim

  Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

  Les mer om SjekkUT
  118

  SjekkUT-besøk