Legg til huskeliste
  12
  SjekkUT-besøk

  Annonse

  4 av 8 sengeplasser kan forhåndsbestilles. Det forutsettes da ankomst før kl 19.00. De resterende sengene står tilgjengelig for de som ikke har bestilt.

  Jordbruhytta ligger i et naturskjønt område over og vest for Russånes. I området ligger en rekke grotter og elva Russåga kommer ut av ei like nedenfor hytta. Noe lengre o...

  Fasiliteter

  • Fiske
  • Teltplass
  • Vedovn

  Passer for

  • Hund
  Annonse
  Saltfjellet og SvartisenSaltfjelletGåsvatnan landskapsvernområde

  Adkomst sommer

  Enkleste atkomsten er via merket sti fra parkeringsplassen nedenfor Stolpen gård. Herfra er det en til halvannen times gange til hytta. Andre muligheter fra Saltdal er via tømmervei fra Røkland. Kommer du med toget, er det her det stopper. Fra Røkland tar turen lengre tid, ca tre timer, men det er lett å finne fram. Der veien fra Røkland møter veien fra Stolpen går du ca sju hundre meter nedover mot Stolpen før en sti tar av mot høyre til Jordbruhytta.

  Rutene fra Bjellåvasstua og Tverrbrennstua er også merket. Fra Bjellåvasstua er det to muligheter; enten over Hessihompan (umerket) eller via Harodalen. I dårlig vær er den siste å anbefale. Kommer du østfra er det overkommelig å nå Jarbruhytta fra Storengan via Bleiknes og Russånes.

  SjekkUT | Jordbruhytta

  Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

  Les mer om SjekkUT
  12

  SjekkUT-besøk