Trongebu

Annonse

Om hytta

  • Område
  • Sengeplasser
    Ingen sengeplasser
  • Åpningstider

- mer enn grillhytte på Heigeitilløypa

Med utsikt til Hesthomvarden på Kyrkjebygdheia, Nissedal og fjellene rundt, ligger grillhytta Trongebu fint plassert på svaberga ved Trongane. Her går DNT-løypa Heigeitilløypa rett forbi. Trongebu er et fint turmål i seg selv eller en stopp på veien.

Inne i hytta er det benker og god plass til 12-15 personer til å nyte niste, hvis været skulle tilsi det. Ellers er det fin plass utenfor på svaberga. Bålplassen skal benyttes på anvist sted. Ved Trongebu er det også oppsatt utedo.

Det er Gautefall Turlag som har tilrettelagt plassen. I ”nødsfall” kan greit tre-fire personer overnatte på benkene eller på gulvet i bua.

Det renner en frisk fjellbekk rett ved hytta.

Trongebu ligger fire kilometer, eller en times vandring, sør for enden av bilveien som går langs Holmevatn på Kyrkjebygdheia. Mellom Gautefall og Trongebu er det 16 kilometer.

Fasiliteter

  • Mobildekning
  • Wc
  • Vedovn

Slik kommer du deg dit

Adkomst sommer

Trongebu ligger fire kilometer, eller en times vandring, sør for enden av bilveien som går langs Holmevatn på Kyrkjebygdheias. Mellom Gautefall og Trongebu er det 16 kilometer.

Adkomst vinter

Trongebu ligger fire kilometer sør for enden av bilveien som går langs Holmevatn på Kyrkjebygdheias. Mellom Gautefall og Trongebu er det 16 kilometer.
Annonse

Innsjekkinger

Det er sjekket inn 28 ganger totalt
Du har ingen innsjekkinger
Dine siste innsjekkinger: