Stekvasselv gård

  Legg til huskeliste
  2
  SjekkUT-besøk

  Annonse

  Stekvasselv Gård ligger på nordsiden av Nordbukta ved Røssvatnet (Reevhtse). Gården ligger 55 km fra kommunesenteret Korgen i Hemnes kommune og ca.2 km fra der Nordlandsruta går forbi Raudlia (Rødli ) . Følg bilveien vestover til og fra gården. I Stekvasselv er det 2 utleiehus. Det nyeste huset fra 1985 og har 4 soverom med til sammen 6 sengeplasser. Et eldre hus (Gammelstua) har 9 sengeplasser fordelt på 3 soverom. Gammelstua er renovert med kjøkken, bad og vaskerom i 2010 og 2021. Husene er fullt utstyrt med alt som trengs til selvhushold og har gratis wifi. Det er delvis mobildekning – kun på Telenornett.

  Noen opplysninger

  Eier : Kari og Håkon Økland

  Telefon : 0047 916 70 540 eller 0047 915 56 282

  E-post : post@stekvasselv.com

  Strøm: Ja

  Mulighet for lading: Ja - 230 v

  Digital dekning: Mobildekning lokalt ved hovedbolig (kun Telenor nett). Gratis wifi.

  Antall sengeplasser: 15 fordelt på 2 hus

  Oppredde senger: Ja

  Kokemuligheter: Komfyr og plmikrobølgeovn

  Mat: Ubetjent, men bespisning og proviantering kan avtales på forhånd

  Andre tjenester: Matservering og proviantering kan avtales på forhånd, bad, badstu, vaskemaskin, båt- og kanoutleie. Henting og bringing til utgangspunktene for Nordlandsruta hvis det passer.

  Mer informasjon her http://stekvasselv.com/

  Fasiliteter

  • 220v
  • Booking
  • Kortbetaling
  • Fiske
  • Servering
  • Strømovn
  • local food
  • Dusj

  Passer for

  • Barnevennlig
  Annonse
  Indre Helgeland

  Adkomst mulig med

  • Bil hele året

  Adkomst sommer

  Man kan kjøre til Stekvasselv ved å ta av fra E6 i Korgen og kjøre FV 806 mot Bleikvasslia. Her tar man av videre østover og følger FV 7356. Dette er en strekning på 54 km. Til Korgen kan man komme med tog til Bjerka og så bil/drosje videre.

  Kommer du sørfra, så anbefales "Villmarksveien" med avkjøring fra E 6 like nord for Majavatn mot Fiplingdal og Hattfjelldal og videre til Bleikvassli langs vestsiden av Røssvatnet.Kommer du til fots, så er det enklest å følge "Grensesømmen/ Nordlandsruta" nord- eller sørfra, eller komme østfra over grensen fra Hemavan/ Rönes gjennom Tängvassdalen - en tur på ca 5 timer.

  Adkomst vinter

  Man kan kjøre til Stekvasselv ved å ta av fra E6 i Korgen og kjøre FV 806 mot Bleikvasslia. Her tar man av videre østover og følger FV 7356. Dette er en strekning på 54 km. Til Korgen kan man komme med tog til Bjerka og så bil/drosje videre.

  Kommer du sørfra, så anbefales "Villmarksveien" med avkjøring fra E 6 like nord for Majavatn mot Fiplingdal og Hattfjelldal og videre til Bleikvassli langs vestsiden av Røssvatnet. 

  Kommer du på ski, så er det enklest å følge "Grensesømmen/ Nordlandsruta" nord- eller sørfra, eller komme østfra over grensen fra Hemavan/ Rönes gjennom Tängvassdalen - en tur på ca 5 timer.

  SjekkUT | Stekvasselv gård

  Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

  Les mer om SjekkUT
  2

  SjekkUT-besøk