Sagahallen er dessverre stengt for utleie på ubestemt tid
Svinessaga Sagahallen er et lokale hvor man kan ha ulike samlinger. Lokalet er utstyrt med vedfyrt bakerovn hvor både pizza og brød er bakt.
Lokalet kan dekkes til 50 personer. Veibeskrivelse fra Sandefjord til Svinessaga finner du her
Interiøret er det vi kaller for røft. Gulvet er av asfalt. Lokalet er ikke isolert. Når det er kaldt ute, er det kaldt inne.
Lokalet har strøm, men er ikke oppvarmet og det vil derfor kun være egnet i noen perioder av året for å arrangere selskaper. Til andre typer arrangementer hvor en kan være i bevegelse kan det være aktuelt større deler av året.
Det 25 års grense for å leie Sagahallen. Unge mennesker skal ha en voksen over 25 år som står ansvarlig og er tilstede hele kvelden/natta.
Det er ikke tillatt med ungdom - eller voksenfest med alkohol. Dette gjelder både for hallen og uteområdet.
Barnebursdag - familiefeiring og personalsamlinger er tillatt.
Glass er ikke ønskelig på området. Dette gjelder både for glassflasker og drikkeglass. Legg merke til at gulvet i hallen består av asfalt. Dette er årsak til at det ikke er tillatt med glass.
Dagpris gjelder mellom klokka 13:00 til 24:00:
Medlem kr 1 000
Ikke medlem dagspris: 1 200
Døgnpris gjelder mellom klokka 13:00 til dagen etter 13:00
Medlem kr 2 800
Ikke medlem kr 3 200
Hallen er innredet med følgende møbler:
9 stk plastbord med plass til 8 personer + 2 pers på endene om bordene står hver for seg.
55 stk plaststoler
Hva du trenger å ta med deg
Hva gjør du og hvordan
Ansvar ved leie av lokale
Vårt hyttetilsyn vil foreta inspeksjon etter utleie. Ved mangel på renhold, eller at det er behov for å rydde osv, vil det påløpe ekstra kostnad til leietaker, som sendes på e-post med bilder som viser avvik.
Husk, det er ikke renovasjon på området. Det betyr at leietaker på ta med seg sitt søppel.
Uteområdet
Ved uhell
Brann 110
Sykebil 113
Legevakta Sandefjord 33 48 20 30
DNT Sandefjord mobil 954 05 085
Brannslukningappart ved lysbryter
Svinessaga er en gammel eiendom, men fremstår nå som et nytt friluftssenter i Vestfold. Eiendommen ligger ved Goksjø, den 4. største innsjøen i Vestfold. Vannet er fiskerikt og har flere fine badeplasser. Store flytebrygger for utsetting av kano / kajakk, fisking eller for å gå ut på isen vinterstid. En stor aktivitetspark levert av HØYt og LAVT er etablert høsten 2020.
Stedet har et svært rikt fugleliv med bla. fiskeørn og havørn somt mer enn 220 fulgearter som årlig kan observeres. Bålplasser, sittegrupper, god brygge for utsetting av kano eller kajakk. Flotte turområder. Naturreservatet Napperød ligger rett nordøst for Goksjø.
Svinessaga er utgangspunktet for mange aktivitet ved Goksjø året igjennom. Kanopadling, fisking, isfiske, skøyting, ski, mikroflyplass og kiting når været tillater.
I 1872 etablerte man en dampsag på eiendommen. Virksomheten var omfattende og hadde i sin tid 20 hester og 20 mann knyttet til sagbruksvirksomheten. Sagbruket ble nedlagt midt på 1980-tallet og har siden fungert som lager. Svinessaga er en gammel industieiendom som grandvis blir omgjort til et friluftssenter. Sandefjord Turistforening har gjennomført en omfattende opprydding og tilrettelegging av friluftsaktivieter. Her er en rik kulturhistorie kombinert med en fantastisk beliggenheten, solrikt sørvestvendt slik at det kan være spektakulær solnedgang når forholdene tilsier det.
Området har utedo med en do som kan benyttes for rullestol. En fantastisk dugnadsinnsats ble nedlagt med bidrag fra lokale sponsorer som TKS AS, Trond Clausen AS, Veidekke AS, TH Stiftelsen, DNB Sparbankestiftelsen sammen med tildeling av Spillemidler.
Fra Sandefjord sentrum følger man innfarstveien mot E18, krysser over denne og tar inn på fv. 305 mot Kodal og Andebu. Etter ca. 3 km får man Goksjø og Svinessaga på venstre side. Avkjøring til stor parkeringsplass.
Det går rutebuss fra Sandefjord sentrum mot Kodal. Fra holdeplassen er ca. 300 meter å gå til Svinessaga.
Samme som på sommeren.
Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.
Les mer om SjekkUTSjekkUT-besøk