Legg til huskeliste
  168
  SjekkUT-besøk

  Annonse

  Presteseter ligger ved Kopavann mellom Løvås og Grorud. Her er det flott skogsterreng med godt bærterreng og gode tur- og bademuligheter. På Presteseter er det både muligheter for leie av hovedhytta og ubetjent overnatting i Kvarteret (låst med standard DNT-lås). 

  Hovedhytta leies ut som hel boenhet.

  ...

  Fasiliteter

  • Utleie

  Passer for

  • Barnevogn
  Annonse
  Skrim, Siljan, Skien

  Adkomst mulig med

  • Bil om sommeren
  • Sykkel

  Adkomst sommer

  Adkomst fra Rv 40 ved Svarstad retning Skrim/Omholtfjell. Ta av der det er skiltet bl.a. til Svarstad Skisenter. Følg skilting mot Omholtfjell. Ved Bergandammen (ca. 12 km fra avkjøringa på riksvei 40) er det skilt med avkjøring til Presteseter. Herfra er det ca. 6 km. til hytta som ligger ved veien og består av 3 røde bygninger. Ca. 3 km før Presteseter kjører du forbi vinterparkeringen på Løvås.

  NB! Merk at veien er stengt med bom fra Løvås vinterstid/utover våren grunnet teleløsning. I 2022 vil Raubergveien åpnes ila. mai måned. Respekter skiltingen til enhver tid! Ved stengt vei må det parkeres på Løvås, deretter 3 km til fots. Du finner tidspunkt for åpning/stenging av bommen under "Aktuelt" på Fritzøe Skogers nettside/forside.

  Du passerer en betalingsbom ved avkjørselen før Løvås (registreres automatisk). Se mer om bompriser og betaling på Fritzøe Skogers nettsider

  Adkomst vinter

  Parkering ved Løvås. 

  NB: Du passerer en betalingsbom ved avkjørselen før Løvås (registreres automatisk). Se mer om bompriser og betaling på Fritzøe Skogers nettsider

  SjekkUT | Presteseter

  Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

  Les mer om SjekkUT
  168

  SjekkUT-besøk