Presteseter

Annonse

Om hytta

Både hovedhytta og det utbetjente Kvarteret med DNT sin standard lås på Presteseter, må nå FORHÅNDSBOOKES. Kvarteret leies nå ut som en boenhet, vi leier ikke ut enkeltsenger.

Husk å sette dere grundig inn i all informasjon på hytta, slik at vi kan begrense smittefaren av covid-19. Mer informasjon covid-19-tiltak. All booking skjer ved å trykke knappen "Bestill overnatting".

Nøkkelhyttene er foreløpig åpnet for booking tom. 1. oktober 2021, mens hovedhytta kan bookes tom. 1. januar 2022.

Takk for at dere deltar i den nasjonale dugnaden!

Presteseter ligger ved Kopavann mellom Løvås og Grorud. Her er det flott skogsterreng med godt bærterreng og gode tur- og bademuligheter. På Presteseter er det både muligheter for leie av hovedhytta og ubetjent overnatting i Kvarteret (låst med standard DNT-lås). 

Hovedhytta leies ut til grupper, skoleklasser og lignende og har 22 (maks 16 personer for å etterleve 1 meters kravet) sengeplasser fordelt på to store rom i 2. etg. (en køyeseng + fem enkle senger i hvert rom). Et soverom i første etasje.(fire senger) og fire benker i stuen, men disse er ikke like gode som en seng! Dekketøy til 20 personer. Propan, ved og solcelleanlegg til belysning. Vann hentes fra vannpost utenfor hytta.

Husk å ta med: Nøkler (hentes på Larvik og Omegns Turistforenings kontor i Storgata 25), fyrstikker, stearinlys, lommelykt, oppvaskhåndkle og klut. Hytta er utstyrt med dyner og puter men eget nyvasket sengetøy og laken må medbringes, alternativt lakenpose/sovepose kombinert med separat putetrekk. 

Leietakere på Hovedhytta skal bruke det ene toalettet, og tilsvarende skal leietakere på Kvarteret bruke det andre toalettet. Toalettdørene er merket.

Priser for leie av Presteseter.

Følgende gjelder for alle former for utleie (utenom hyttene med DNTs standard nøkkel): Prisene er inkl. brensel som ved og propan. Veden skal ikke benyttes utendørs. Hytta må ryddes og vaskes etter bruk. All søppel må tas med hjem.

Kvarteret på PresteseterKvarteret må nå forhåndsbookes, og er låst med standard DNT-lås og har fem soveplasser (fire senger og en hjørnebenk). Her er dyner og puter til alle sengene, men eget sengetøy og laken må medbringes. Dekketøy/bestikk, propan, vedovn, utedo. Vann fra vannpost utenfor. Ta med stearinlys, fyrstikker og lommelykt. Kvarteret er så trangt at det kun leies ut til personer i samme husstand eller maks 2 personer i samme reisefølge. Prisen for Kvarteret er p.t. kr 500,- pr døgn. Innredet varmestue i Stallen, er dessverre nå stengt grunnet smittevern.

Fasiliteter

  • Utleie

Tilpasset for

  • Barnevogn

Slik kommer du deg dit

Tilgjengelig med

  • Bil om sommeren
  • Sykkel

Adkomst sommer

Adkomst fra Rv 40 ved Svarstad retning Skrim/Omholtfjell. Ta der det er skiltet bl.a. til Svarstad Skisenter. Følg skilting mot Omholtfjell. Ved Bergandammen (ca. 12 km fra avkjøringa på riksvei 40) er det skilt med avkjøring til Presteseter. Herfra er det ca. 6 km. til hytta som ligger ved veien og består av 3 røde bygninger. Du passerer en bomvei med betaling (registreres automatisk). Se mer om bompriser og betaling på Fritzøe Skogers nettsider. 

Adkomst vinter

På vinteren må man parkere ved Løvås parkering og gå 3 km på ski. Det er merket løype fra parkeringsplassen. Du passerer en bomvei med betaling (registreres automatisk). Se mer om bompriser og betaling på Fritzøe Skogers nettsider.

Annonse

Innsjekkinger

Det er sjekket inn 138 ganger totalt
Du har ingen innsjekkinger
Dine siste innsjekkinger: