Presteseter

Annonse

Om hytta

Presteseter ligger ved Kopavann mellom Løvås og Grorud. Her er det flott skogsterreng med godt bærterreng og gode tur- og bademuligheter. På Presteseter er det både muligheter for leie av hovedhytta og ubetjent overnatting i Kvarteret (låst med standard DNT-lås).

Hovedhytta leies ut til grupper, skoleklasser og lignende og har 22 sengeplasser fordelt på to store rom i 2. etg. (en køyeseng + fem enkle senger i hvert rom). Et soverom i første etasje. (fire senger) og fire benker i stuen, men disse er ikke like gode som en seng! Dekketøy til 20 personer. Propan, ved og strømaggregat. Vann hentes fra vannpost utenfor hytta.


Husk å ta med: Nøkler (hentes på Larvik og Omegns Turistforenings kontor i Storg. 50), fyrstikker, stearinlys, lommelykt, oppvaskhåndkle og klut. Hytta er utstyrt med dyner og puter men lakenpose/ sovepose må medbringes.

Priser for leie av Presteseter.

Kontakt Larvik og Omegns Turistforening for leie.
Send en e-post til larvik@dnt.no for å sjekke om hytta er ledig

Følgende gjelder for alle former for utleie (utenom hyttene med DNTs standard nøkkel): Leien betales kontant ved henting av nøkler. Ved avbestilling senere enn 14. dager før leieperioden, må det betales et avbestillingsgebyr på kr 450,-. Prisene er inkl. brensel som ved og propan.
Hytta må ryddes og vaskes etter bruk. All søppel må tas med hjem.


Kvarteret på Presteseter
Kvarteret er låst med standard DNT-lås og har fem soveplasser (fire senger og en hjørnebenk). Her er dyner og puter til alle sengene, men lakenpose eller sovepose må medbringes. Dekketøy/bestikk, propan, vedovn, utedo. Vann fra vannpost utenfor. Ta med stearinlys, fyrstikker og lommelykt. Pris for overnatting på Kvarteret er som for DNT Oslos hytter med standard nøkkel (se også eget oppslag på hytta).


Innredet varmestue i Stallen står til disposisjon hele året for alle turgåere.

Fasiliteter

  • Utleie

Tilpasset for

  • Barnevogn

Slik kommer du deg dit

Tilgjengelig med

  • Bil om sommeren
  • Sykkel

Adkomst sommer

Adkomst fra Rv 40 ved Svarstad retning Skrim/Omholtfjell. Ta der det er skiltet bl.a. til Svarstad Skisenter. Følg skilting mot Omholtfjell. Ved Bergandammen (ca. 12 km fra avkjøringa på riksvei 40) er det skilt med avkjøring til Presteseter. Herfra er det ca. 6 km. til hytta som ligger ved veien og består av 3 røde bygninger.

Adkomst vinter

På vinteren må man parkere ved Løvås parkering (parkeringsavgift) og gå 3 km på ski. Det er merket løype fra parkeringsplassen.

Papirkart

Kartblad: 023 Sandefjord

Annonse