Bergersætra

  Legg til huskeliste
  11
  SjekkUT-besøk

  Annonse
  • 3 sengeplasser
  • Åpen hele året

  Hytta ligger i Sør-Odal og er lett tilgjengelig sommer som vinter. Her kan du få deg et koselig opphold, enten du velger å stikke innom for et dagsbesøk eller du vil overnatte. Det er en ubetjent hytte som er utstyrt med 3 sengeplasser (en dobbeltseng med overkøye), dyner og puter, kokemuligheter med kjeler, dekketøy og ved. Hytta er låst med DNTs standard-nøkkel.

  Anbefalte turer Kirkeveien / Finneveien fra Finnholt til Sander. Stien følger traseen som ble brukt til kirken på Strøm av innbyggerne i Finnholt. Bergersetra ligger midt på strekningen.

  Grønlien Hytte driftet av Sander I.L. Hytta holder åpent i noen helger med snø i vinterhalvåret og er et yndet utfartsted for skiløpere. Det serveres varm drikke og noe å bite i. Grønlien ligger 2 km fra Bergersetra.

  Eventyrstien Det er satt opp eventyrquiz for de minste på stien fra Sjøgli til Bergersetra. Løsning på quizen ligger på Bergersetra.

  Bergersætra er et fint turmål for barnehager og skoler!

  Ved Bergersetra ligger Langtjennet med en bestand av abbor.

  Tilrettelegging for hund Det er i orden å ta med hund inn i hytta om du er alene. Dersom det er andre til stede, må man ta hensyn til om det er i orden for dem. Ellers er det naturlig at hunder ikke skal være i sofa eller senger. Dette av hensyn til allergikere.

  Kontaktperson Ta kontakt med Knut Lysell, tlf. 952 03 168 ved forespørsler eller henvendelser vedrørende mangler ved hytta.

  Priser Medlemmer (Losji inkl brensel/propan) Voksne 100,- Barn/ungdom Gratis Ikke-medlemmer (Losji inkl brensel/propan) Voksne 250,- Barn/ungdom 100,-

  Medlemmer (Dagsbesøk) Voksne Gratis Barn/ungdom Gratis Ikke-medlemmer (Dagsbesøk) Voksne 50,- Barn/ungdom 25,-

  Fasiliteter

  • Kano
  • Fiske
  • Mobildekning
  • Vedovn

  Passer for

  • Hund
  • Barnevennlig
  Annonse
  Odalen

  Adkomst sommer

  Raskeste atkomst er fra Bergersætervegen. Herfra er det ca 15 minutters bratt gange. Man kan også kjøre Lillesetvegen til Sjøgli. Derfra er det drøyt 30 minutter å gå langs Eventyrstien. Det er også blåmerkede ruter på Kjerkevegen fra Finnholt (2 t) og Sander (2 t). Se adkomstveier til Bergersætra i Google Maps.

  Adkomst vinter

  Vinter med gode snøforhold er det merket skiløype fra Lysåstjernet ca. 4 km. Ta av rv. 175 til Rønningsveien ta så av Rønningsveien til Lysåstjennveien. Veien ender ved Lysåstjennet.

  Se adkomstveier til Bergersætra i Google Maps.

  SjekkUT | Bergersætra

  Samle på fjelltopper, hytter og andre turmål over hele landet med SjekkUT i UT-appen.

  Les mer om SjekkUT
  11

  SjekkUT-besøk